Bliv Frivillig

Alle kan være frivillige i Hovedstadens Svømmeklub og som frivillig er du en del af et sjovt fællesskab og gør en stor forskel for klubbens sammenhængskraft.

Der sker hele tiden noget i Hovedstadens Svømmeklub og der er frivilligopgaver for enhver smag – planlægning af sociale arrangementer, eventfrivillighed, udvalgsarbejde, bestyrelsesarbejde og meget mere. Viden om svømning eller svømmekompetencer er ikke et krav, og du behøver heller ikke være forælder til et barn i klubben for at engagere dig. Læs mere om de forskellige frivilligopgaver her:

Synkroudvalget

Bliv official i HSK

Ad-hoc frivillig

Godt socialt fællesskab

Det frivillige fællesskab i klubben er drevet af et ønske om at lave gode oplevelser for svømmere på alle niveauer og skabe svømmesport der bevæger. Som frivillig er du sammen med andre engagerede frivillige som blandt andet engagerer sig, fordi de synes det er sjovt og værdifuldt at være med og gennem deres involvering får en unik indsigt i svømmeverdenen. Som frivillig står du aldrig alene, for Hovedstadens Svømmeklub er en forening, hvor vi løfter i flok og hvor der altid er hjælp og sparring at hente enten blandt medfrivillige eller i administrationen. Du kan læse mere om, hvad vores frivillige mener om at være en del af frivilligfællesskabet i Hovedstadens Svømmeklub her, hvor vi giver et indblik i resultaterne vedrørende frivillighed fra vores Medlemsundersøgelse 2019.

I vores portrætserie "Vi er Hovedstaden" har du også mulighed for at møde nogle af vores frivillige.

Udlæg - og kørselsrefusion

Har du som frivillig haft udlæg i forbindelse med et arrangement eller skal du have refunderet for kørsel, kan du downloade vores udlægs- og kørselsbilag her. Det skal udfyldes og afleveres i administrationen eller sendes til info@hsk.dk med vedhæftet dokumentation for udlæg.

FrivilligBoost

I øjeblikket har vi, under overskriften ’FrivilligBoost’, øget fokus på at styrke og udvikle frivilligheden i Hovedstadens Svømmeklub. Vi gør derfor en masse ekstra for at booste frivilligheden, alt imens vi også laver forskellige Boost-events og afprøver forskellige måder for involvering og organisering af frivillige.

Kontakt projektleder for frivillighed Cecilie Friis på cecilie@hsk.dk, hvis du gerne vil vide mere om FrivilligBoost eller har spørgsmål eller kommentarer til HSKs arbejde med frivillighed.