Bliv Frivillig

Som frivillig i Hovedstadens Svømmeklub er du en del af et godt og sundt fællesskab og gør en stor forskel for klubbens sammenhængskraft.

Der er rig mulighed for at engagere sig som frivillig i klubben på mange forskellige niveauer. Du er altid velkommen til at kontakte projektleder for frivillighed Cecilie Friis på cecilie@hsk.dk ved interesse eller spørgsmål.

Alle kan være med

Alle er velkommen til at engagere sig i det frivillige arbejde i Hovedstadens Svømmeklub og der er opgaver for enhver smag – planlægning af sociale arrangementer, eventfrivillighed, udvalgsarbejde, bestyrelsesarbejde og meget mere. Viden om svømning eller svømmekompetencer er ikke et krav, og du behøver heller ikke være forælder til et barn i klubben for at engagere dig. Læs mere om de mange forskellige frivilligopgaver under de enkelte områder:

Godt socialt fællesskab

Det frivillige fællesskab i klubben er drevet af et ønske om at lave gode oplevelser for svømmere på alle niveauer og skabe svømmesport der bevæger. Som frivillig er du sammen med andre engagerede frivillige som blandt andet engagerer sig, fordi de synes det er sjovt og værdifuldt at være med og gennem deres involvering får en unik indsigt i svømmeverdenen. Som frivillig står du aldrig alene, for Hovedstadens Svømmeklub er en forening, hvor vi løfter i flok og hvor der altid er hjælp og sparring at hente enten blandt medfrivillige eller i administrationen. Du kan læse mere om, hvad vores frivillige mener om at være en del af frivilligfællesskabet i Hovedstadens Svømmeklub her, hvor vi giver et indblik i resultaterne vedrørende frivillighed fra vores Medlemsundersøgelse 2019.

I vores portrætserie "Vi er Hovedstaden" har du også mulighed for at møde nogle af vores frivillige

FrivilligBoost

I øjeblikket har vi, under overskriften ’FrivilligBoost’, øget fokus på at styrke og udvikle frivilligheden i Hovedstadens Svømmeklub. Vi gør derfor en masse ekstra for at booste frivilligheden, alt imens vi også laver forskellige Boost-events og afprøver forskellige måder for involvering og organisering af frivillige.

Kontakt projektleder for frivillighed Cecilie Friis på cecilie@hsk.dk, hvis du gerne vil vide mere om FrivilligBoost eller har spørgsmål eller kommentarer.