Sponsorer

Tak til følgende sponsorer:

Klik på logoerne for at læse om dine fordele hos sponsorerne.

Sydbank og Hovedstadens Svømmeklub har et sponsorsamarbejde, der skal styrke klubbens ambitiøse udviklingsarbejde. Sponsorarbejdet styrker hele klubben, men er særligt målrettet klubbens elite- og konkurrencearbejde.

 

 

 

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med 30 % rabat på Arenaprodukter og 20 % på øvrige varer.

Rabatkode til web og butik kan indhentes på [email protected]. Herudover vil SwimKing til udvalgte stævner og særlige shoppedage have særlige tilbud, hvor der naturligvis kan handles med klubrabatten.

Sådan logger I ind på webshop hos SwimKing
Efter login finder I, i øverste menulinje helt til venstre ”HSK-shoppen”. Her er der en række pakker, der er målrettet forskellige svømmegrupper. Fx findes der en ”svømmeskolepakke” målrettet børn med mulighed for trykning af HSK-logo og navn på badetøjet.

 

 

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Hovedstadens Svømmeklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort her. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Hovedstadens Svømmeklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Har du allerede OK-appen og støtter en anden klub, skifter du nemt inde i appen til Hovedstadens Svømmeklub. 

 

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Sørensen på 3114 6178 eller [email protected].

Hovedstadens Svømmeklub har indgået aftale med Sportyfied om drift af klubwebshop med tøj fra Craft påtrykt HSK-logoer. Det betyder, at bestilling og levering af klubtøj sker via denne webshop. Du kan bestille nyt eller supplere dit klubtøj direkte via webshoppen eller ved at klikke på webshoppen nedenfor. 

 

 

 

Sportyfied har indgået et samarbejde med Kaiser Sport & Ortopædi, så kunder hos Sportyfied kan få markedets bedste rådgivning på sko og få 20% rabat! 

Benyt rabatkoden: KSOFRIENDS20

Rabatkoden giver 20% rabat på alle ikke nedsatte varer i butikken, samt indlæg. Rabatten gælder ikke elektronik. 

Team Copenhagen er Københavns Kommunes eliteidrætsorganisation. De støtter årligt Hovedstadens Svømmeklub med ressourcer i form af kontant tilskud til elitearbejdet og tilskud i form af kurser og udvikling af klubbens konkurrencetrænere.