Sponsorer

Tak til følgende sponsorer:

Klik på logoerne for at læse om dine fordele hos sponsorerne.

  

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med 20 % rabat. Rabatkode til web og butik kan indhentes på [email protected]. Herudover vil Svømmespecialisten til udvalgte stævner sælge via butik i svømmehallen. Her vil der være særlige tilbud og naturligvis kunne handles med klubrabatten.

Svømmespecialisten er Danmarks mest alsidige leverandør af svømmeudstyr, hvor der sælges alt fra konkurrencedragter, svømmefinner, snorkler, våddragter til voksne og børn, svømmebriller, almindeligt badetøj til svømmeskole og motion. Alt dette er nu tilgængeligt for medlemmerne af Hovedstadens Svømmeklub til særlige priser.

Hovedstadens Svømmeklub har indgået aftale med Sportyfied om drift af klubwebshop med Adidastøj påtrykt HSK-logoer. Det betyder, at bestilling og levering af klubtøj sker via denne webshop. Du kan bestille nyt eller supplere dit klubtøj direkte via webshoppen eller ved at klikke på webshoppen nedenfor. 

Team Copenhagen er Københavns Kommunes eliteidrætsorganisation. De støtter årligt Hovedstadens Svømmeklub med ressourcer i form af kontant tilskud til elitearbejdet og tilskud i form af kurser og udvikling af klubbens konkurrencetrænere.