60+ aktiviteter

 

I Hovedstadens Svømmeklub tilbyder som noget nyt i sæsonen 2018-2019 hold for voksne i alderen 60+. Vi tilbyder to forskellige slags hold: 

  • 60+ Motion i vand
  • 60+ Lær at svømme

På vores 60 + hold bliver niveauet tilpasset den enkelte. Vores fokus er, at skabe gode oplevelser med motion i vand og vi har på alle vores hold et ekstra fokus på at skabe et socialt godt fællesskab. 

Vi opfordrer til at vores 60+ medlemmer bliver efter undervisningen til en fælles kop kaffe i cafeen/indgangshallen. Desuden vil vi i løbet af sæsonen arrangere sociale arrangementer så som julebanko og sommefest.

 

 

Du kan læse mere om de svømmehaller vi underviser i her.

60+ Motion i vand

60+ Motion i vand er for dig der er over 60 år og som ønsker en effektiv og skånsom træning i vand. Alle, uanset svømmefagligt niveau, kan deltage på holdet. Undervisningen er sammensat af forskellige elementer og indeholder eksempelvis vandgymnastik...
Læs mere

Se svømmehold

60+ Lær at svømme

60+ Lær at svømme er et hold for dig, der er over 60 år og som gerne vil blive svømmeteknisk bedre. I undervisningen tages der udgangspunkt i stilarterne crawl, rygcrawl og brystsvømning. Der vil blive taget højde for dit niveau med udgangspunkt i ho...
Læs mere

Se svømmehold