TRI-svømning

Seriøs svømmetræning for triatleter
I Hovedstadens Svømmeklub har vi i sæson 2019/2020 kun et Tri-niveau, Tri Øvet

Niveauet inkluderer svømmere i stort set alle kategorier med en interesse for svømning i åbent vand, til øvede svømmere, som træner til Ironman konkurrencer eller andre større TRI begivenheder. Der svømmes flere gange pr. uge og målet med træningen på TRI holdene er simpel: God svømmeteknik.

Der er altid ambitiøse trænere på kanten og der lægges vægt på, at alle bliver tilgodeset. Derfor deltager trænerne ikke selv i træningen, men står på kanten og vejleder den enkelte udøver i korrekt teknik.

Udover den almindelige svømmetræning tilbyder holdet også en god mulighed for interesse- og vidensdeling. Om det så er gode løbetræningsruter eller det nyeste udstyr, er der altid nogle engagerede holdkammerater at snakke med det om. Vi har et godt miljø på holdet og en god træningsfilosofi med fokus på det brede sundhedssyn: Fysisk, psykisk og socialt velvære frem for alt!

I sommerperioden vil det være muligt at tilmelde sig vores åbent vand hold. Læs mere om vores åbent vand hold her.

Du kan læse mere om de svømmehaller vi underviser i her.

TRI Øvet

Målet med træningen på TRI holdene er simpel: God svømmeteknik. For at tilmelde dig dette hold skal du: - Være over 18 år - Kunne svømme stilsikkert crawl med vejrtræning i mindst 400 meter uden pause - Have interesse for at arbejde målrettet m...
Læs mere

Se svømmehold