Kigge-på-uger

 

Hvornår må jeg opholde mig i svømmehallen og se mit barn svømme?

  • De to første undervisningsgange i september, mens vi laver AquaReady, dvs. d.1.september til og med d.14.september.
  • Efter efterårsferien, d.23.oktober til og med d.29.oktober.
  • Efter juleferien: d.4. januar til og med d.10.januar.
  • Efter vinterferien: d.19.februar til og med d.25.februar. 
  • Efter påskeferien: d.2.april til og med d.8.april.
  • Den sidste sidste undervisningsgang i maj: d.25.maj til d.31.maj.

Bemærk, I Flintholm Svømmehal er der en særregel om, at forældre kun må overvære undervisningen den første uge af sæsonen, dvs. fra 1.september til og med 7.september. Dvs. der er ikke "kigge-på-uger" i Flintholm Svømmehal.

 

Må både mor, far og bedsteforældre opholde sig i svømmehallen i kigge-på-uger?

Nej, det er desværre ikke muligt. Svømmehallerne er ofte ret små og der er ikke særlig gode tilskuermuligheder. Derfor må der kun være én pårørende pr. barn i svømmehallen. Til hver undervisning har forældre naturligvis lov til at følge børn igennem omklædningen og hente dem igen efter undervisning. Det er en god ide at forberede sit barn på denne procedure, inden man starter til svømning. Ved at tale om det på forhånd, bliver det ofte nemmere for børnene at håndtere. 

Må jeg tage billeder af mit barn til svømning?

Nej, det er ikke tilladt. Husk altid at overholde svømmehallens regler - også i forbindelse med kigge-på-ugerne. Det vil bl.a. sige ingen brug af smartphones, tablets, computere eller kamera i omklædningsrum eller svømmehallen.

Hvor må jeg opholde mig, når der ikke er kigge-på-uger?

Du må opholde dig i svømmehallens forhal, gangarealer uden for svømmehallen eller lignende, med mindre andet er angivet på skiltning. Det er vigtigt, at man ikke opholder sig i svømmehallen, mellemgangen og omklædningsrummene, fordi det tager pladsen fra andre der skal til og fra svømning. Desuden kan man risikere at blokere for brandveje. Vi er ikke herre over svømmehallernes ofte små forhold og vores fokus er at skabe den bedst mulige svømmeundervisning. Så vi håber, at I vil finder jer til rette uden for omklædningsrummene, sådan at der også er plads til de næste, der skal til svømning.

Særligt for pige- og drengesvømmehold:

Svømmer dit barn på et hold kun for piger eller kun for drenge, skal du være opmærksom på, at det kun muligt for kvinder/piger at overvære pigeholdene og mænd/drenge at overvære drengeholdene til kigge-på-ugerne.