Er det muligt at betale kontingent i rater

Ja, det er muligt på enkelte heårshold at betale i rater. Det er typisk en mulighed, der er gældende for særligt dyre helårshold i konkurrence-, vandpolo- og kunstsvømningsafdelingerne. 

Hvis denne betalingsmulighed findes på et hold, vil det fremgå under betalingen, hvor der aktivt kan vælges at betale i rater. Rater fungerer ved, at hele holdets pris reserveres på betalingskortet, men der trækkes kun den aktuelle rate som anført i indkøbskurven.

Holdets helårspris opdeles altid i fire ligelige rater placeret jævnt henover svømmesæsonen. Når sidste rate er trukket og når sæson ophører, ophører de automatiske træk og dine kortoplysninger slettes automatisk.

Hvis betalingskortet anvendt til ratebetaling ændres i perioden, hvor der er oprettet rater, vil der ved betaling af næste rate indgå en betalingsfejl, som sendes pr. mail til klubbens administration og medlemmets mailadresse som registreret i medlemssystem. I den mail har medlemmet via link mulighed for at opdatere betalingskortinformationer. Herefter ændres resterende raters betalingsoplysninger.

Hvis et medlem på et hold, hvor der er mulighed for ratebetaling, ønsker udmelding, skal medlemmet kontakte klubbens administration, som fjerner medlemmet fra holdet og annullerer resterende rater.