Aktiviteter

AquaCamp

AquaCamp er vores bud på en aktiv og sjov vinterferie for vandglade børn. På vores AquaCamp er børnene i vandet to gange om dagen i 30-60 min. Der er programlagt en bred vifte af spændende aktiviteter både i vandet og uden for bassinet mandag til fredag fra kl. 9.00-15.00. Vi tilbyder desuden gratis pasning fra 08:00-09:00 samt fra 15:00-16:00. Læs mere her.

Svømmeskolestævne

Til Svømmeskolestævnet, mødes børn, unge, forældre og trænere fra hele klubben til en sjov og begivenhedsrig dag med konkurrence, leg og hyggeligt samvær. Læs mere her.

 

Mærkesvømning

Mærkesvømning er et årligt arrangement for alle børne- og ungehold i HSK. Arrangementet foregår i holdenes normale svømmetid. Det kræver altså ingen tilmelding at deltage. Man skal blot komme på den tid og i den svømmehal, som man plejer. Man bliver kaldt op når ens svømmetid slutter. Læs mere her.

 

Mini-vandpolo turnering

Mini-vandpolo er et undervisningsforløb for klubbens Spækhuggere, Delfiner, Hajer, Marlin og AquaFun svømmere. Undervisningsforløbet kulminerer i en turnering med indledende kampe og en finale. Vi afholder mini-vandpoloforløbet for at styrke fælleskabet på holdene og udvikle svømmernes kompetencer i vand. Læs mere her.