Svømmehalsregler

 

Smartphones, tablets, computere og kamera er ikke tilladt i svømmehallen

Fotografering er ikke tilladt i hverken omklædningsrum eller svømmehaller. Det betyder at ingen må benytte hverken smartphone, almindelig mobiltelefon eller tablet med kamera på disse områder, uanset om man spiller spil, ringer eller er på internettet. Reglerne er meget firkantede, men de er lavet for at beskytte både svømmerne og den der har telefonen i hånden. Der kan ikke kompenseres, så lad telefonen blive i lommen fra du træder ind i omklædningen. 

Trænerne benytter, efter aftale med svømmehallerne, smartphones som et arbejdsredskab til afkrydning og undervisningsplanlægning. 

Et overblik over ordensregler i svømmehallen findes her.

 

Adgang til omklædningsrum 15 min før undervisningsstart

Der er tidligst adgang til omklædningen 15 minutter før undervisningen/træningen starter og svømmeren skal forlade omklædningen senest 30 minutter (I Flintholm Svømmehal og Valby Vandkulturhus er det 15 min.) efter undervisningen/træningen er slut. På den måde er der bedre plads til alle, både i hallen og i omklædningsrummene.

 

Omklædning over og under 7 år
Fra man er 7 år, skal man klæde om i den omklædning, der passer til ens køn. 

Børn under 7 år, som har brug for støtte af en pårørende, skal benytte det omklædningsrum, som passer til den pågældende voksnes køn. Dette gælder også i de svømmehaller, som vi benytter på skoler.

 

Hygiejne

Når man skal gå til svømning, er der nogle regler, som skal overholdes af sikkerheds- og hygiejniske årsager. Afvaskning er obligatorisk for alle, der skal i vandet. Husk at håret også skal vaskes.

Reglerne er fastsat af Team Bade (Københavns kommune) og Frederiksberg Idrætsunion, som står for driften af svømmehallerne. Svømmehallerne må lukke, hvis man ikke kan opretholde en sikker vandkvalitet.

Københavns kommune har i december 2019 besluttet ikke længere at have de blå overtrækssko til rådighed i svømmehallen grundet miljømæssige hensyn. Brugerne skal derfor enten tage skoene af eller selv medbringe badetøfler.

 

 

Du finder en oversigt over de svømmehaller vi underviser i, samt mere information her