Velkomstinformation til børnehold

Velkommen til svømning i Hovedstadens Svømmeklub 

Vi er en forening som består af engagerede mennesker, der skaber glæde og motivation. Mens vi gør det, skeler vi til traditionerne og altid med kvalitet for øje. Og det gør vi, fordi vi mener, svømning skal og bør være for alle. Det er et værdisæt man ikke kan købe sig til. Det er skabt i en forening, der er sig sit folkeoplysende, demokratisk dannende grundlag og ansvar bevidst. I de blå links kan du læse mere information om de enkelte emner. 

Vi vil så gerne have, at du får en god oplevelse til svømning. Derfor har vi samlet nogle gode råd til dig her. Vi anbefaler, at personer med langt hår benytter hårelastik eller badehætte og at man har svømmebriller som ikke dækker næsen. Du kan købe en udstyrspakke hos SwimKing med rabat.

Vores undervisningsfilosofi baserer sig på læring gennem lege og aktiviteter. Vi tror på, at det er den bedste og mest motiverende måde at udvikle basale svømmefærdigheder på. I løbet af sæsonen har vi nogle temaforløb i undervisningen: AquaReady, Mini-vandpoloAquaSafe og events

Vi underviser i 14 forskellige svømmehaller. Tiderne får vi tildelt af hhv. Københavns og Frederiksberg kommune via folkeoplysningsloven. Derfor er vi også underlagt deres ferie- og lukkedage samt svømmehalsregler. Svømmehalsreglerne foreskriver bl.a., at der ikke må anvendes smartphones eller tablets i svømmehallen, af andre end vores trænere, som bruger dem som arbejdsredskaber til online afkrydsninger. I din kvittering kan du se om du skal have adgangskort til den svømmehal hvor du er tilmeldt. 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller kommentarer til undervisningen. I tilfælde af enkeltstående sygedage skal du dog ikke melde afbud til undervisningen. Af hensyn til sikkerhed i svømmehallen, vil vi gerne orienteres omkring eventuelle diagnoser. Det kunne f.eks. være astma, sukkersyge, epilepsi, ADHD eller lignende.

Vi ser frem til at møde dig i svømmehallen.

Læs mere om forholdene i de enkelte svømmehaller her.