Info om tilmelding

Læs alt om tilmelding til sæson 2024/2025 i juni, i dette link.

Hvordan tilmelder man sig et hold?
Vores sæson løber fra september til og med maj. I løbet af en sæson tager vi løbende imod nye tilmeldinger, hvis der er ledige pladser. Helt frem til 1. april kan man tilmelde sig et hold. Hvis du tilmelder dig efter sæsonstart, så tag altid kontakt til holdets træner, den første gang du kommer og fortæl, at du er ny i klubben.

Vi lukker for tilmelding inkl. opskrivning til venteliste d. 1. april, da det ikke er meningsfyldt at komme på et hold så sent i forløbet.

Find et ledigt svømmehold via vores svømmeholdsvælger, hvor du nemt kan søge og filtrere på svømmehaller, tidspunkter og hold.

Sæsontilmelding
Tilmelding til den kommende sæson finder sted i midten af juni, hvor vi har opdelt tilmeldingsdatoerne i en række overordnede grupper. Det gør vi for at reducere ventetid i køen til tilmeldingen. 

  • Først er det muligt for aktive medlemmer i den afsluttede sæson at tilmelde sig. Aktive tilmelder i to grupper. Én gruppe med en række specialhold og så én gruppe for de almindelige børnehold.
  • Herefter giver vi mulighed for, at opskrevne på ventelisten kan tilmelde sig.
  • Afsluttende åbner vi for nye medlemmer.

Hold øje med vores hjemmeside, når vi nærmer os, for de eksakte datoer. 

Kan man komme på venteliste?
Når der ikke er flere ledige pladser på et hold, tilbyder vi fem pladser på venteliste til holdet. Når de fem pladser også er udsolgte, vil holdet fremstå som ”optaget”. Læs mere om vores venteliste her.

Vi lukker for opskrivning til ventelister d. 1. april, da det ikke er meningsfyldt at komme på et hold så sent i forløbet.

Alle hold og ventelister nulstilles ved sæsonafslutning. Når en sæson er i gang, er det ikke muligt at blive skrevet på venteliste til den næste sæson, da vi altid laver et nyt program til den næste sæson. Det nye program, vil som udgangspunkt fremgå af vores hjemmeside fra starten af juni måned.

Kontingent
Kontingentet for en sæson betales på én gang ved tilmeldingen og gælder for hele den tilmeldte periode. Kontingenterne nedskrives tre gange i løbet af en svømmesæson. Hvis du tilmelder dig midt i sæsonen vil du dermed få en reduceret pris. Læs mere her

Tilmelding og betaling foregår altid online.

Ofte stillede spørgsmål
Vi har samlet mere relevant info til dig her.