Tilmelding til ny sæson

(skal tilrettes med links der passer med ny web)


Uanset om du skal begynde til svømning på et forældre/barn hold, om du skal starte på et børnehold uden forældre, om du er teenager og ønsker afvekslende vandaktiviteter, om du er voksen, som aldrig rigtig har lært at svømme eller om du træner frem mod en Ironman, så har vi holdet.

Nye tiltag

I sæsonen 2015/2016 prøver vi en række nye tiltag af, for at have endnu flere alsidige og fleksible undervisningstilbud. Det betyder bl.a.:

  • Vandglade børn får mulighed for at svømme to gange á 30 min pr. uge.  
  • Vandglade børn får mulighed for at få 45 minutters svømmeundervisning.
  • Lavere normering på udvalgte hold, fordi vi underviser fire hold i bassinet på samme tid.
  • Voksne får mulighed for at vælge mellem korte og lange undervisningsforløb.

Dette var blot et udpluk af vores nye tiltag til den kommende sæson. Du kan læse mere om alle nyhederne og mere indgående beskrivelser her.

Naturligvis har vi fastholdt alle de velkendte og eksisterende tilbud

  • Du kan danne dig et overblik over alle svømmehold for børn og unge her.
  • Du kan danne dig et overblik over alle voksenhold her.
  • Vores synkrohold finder du her.
  • Vores vandpolohold finder du her.

 

Hvornår og hvordan tilmelder vi?

Tilmelding foregå via via tilmeld, og efter ”først til mølle” princippet. Tilmelding ved telefonisk henvendelse, er ikke muligt. Da vores eksisterende medlemmer har haft fortrinsret med hensyn til tilmeldingen, kan man opleve at enkelt hold allerede vil være udsolgte.

Se ofte stillede spørgsmål til tilmeldingen her.

Profil og login

Det er en god idé allerede nu at være opmærksom på brugernavn og password til den profil, som skal anvendes. Har du glemt brugernavn og adgangskode, kan du via tilmeldingsmodulet på www.hsk.dk/tilmeld under ”glemt log-in info” få nyt tilsendt til den e-mail adresse profilen oprindeligt er oprettet med. Det er ikke muligt at oprette en ny profil og anvende den til tilmelding, da tilmeldingen i juni kun vil være åben for eksisterende medlemmer

Tjek også gerne vores ”ofte stillede spørgsmål”, og se også hjælpevideoer. Hjælpevideoerne demonstrerer ofte forekommende spørgsmål til tilmeldingssystemet.