Børn og unge med særlige behov

Målgruppen på disse hold, er børn der har diagnoser på autismespektret, ADHD eller lignende. For at komme på holdet skal der foreligge en diagnose, derudover skal barnet gå i et specialtilbud, eller modtage støtte i undervisningen over 12 timer om ugen. Desværre finder svømmeundervisningen sted i en svømmehal der ikke er tilgængelig i kørestol.

Har du et barn (5-9 år) med en diagnose, som du mener har behov for og vil have glæde af at svømme på vores specialhold, så send en mail, med en kort præsentation af jer og jeres barn til vores projektkoordinator, Mia Grieger, [email protected]. Så kan vi sammen finde ud af, hvad der skal til, for at dit barn kan få en god svømmeoplevelse.

Hvem kan deltage: Børn med diagnoser på autismespektret, eller ADHD, eller lignende som ikke kan inkluderes i almindelige folkeskole, eller som modtager støtte i undervisningen over 12 timer pr. uge.

Hvor: i Damhusengen, som er en lille og lukket svømmehal, hvor der kun er et enkelt hold i vandet ad gangen. Se mere om hallen her.

 

Info om svømmehold

Særlige behov - Forældre/barn

Målgruppen er børn der har diagnoser på autismespektret, ADHD eller lignende. For at komme på holdet skal der foreligge en diagnose, derudover skal barnet gå i et specialtilbud, eller modtage støtte i undervisningen over 12 timer om ugen. Desværre ka...
Læs mere

Se svømmehold