Juletræsfester

Julen er tiden for indendørs aktiviteter med masser af hygge, glæde og samvær. Den 1. og 2. søndag i december afslutter vi traditionen tro første halvdel af svømmeskolens sæson inde i svømmehallen med en fælles juletræsfest for alle vores børnesvømmere.

Juletræsfesten foregår i svømmehallen og starter med at man kan boltre sig i vandet, som man har lyst til eller deltage i nogle af de fælles aktiviteter som trænerne sætter i gang. Til slut ”danser” vi om juletræet ude i vandet og uddeler godteposer til alle de deltagende børn. Man skal møde omklædt til den tilmeldte tid inde i svømmehallen. 

Juletræsfesterne bliver afholdt i hhv. Emdrup Badet d. 2. december og Damsøbadet d. 9. december. Tider og aldersopdeling er som følgende:

Emdrup Badet søndag d. 2. december 2018

  • Kl. 14.00-14.45, Børn mellem 2-5 år. Tilmeld klik her
  • Kl. 14.45-15.30, Børn mellem 5-8 år. Tilmeld klik her

Damsøbadet søndag d. 9. december 2018

  • Kl. 15.15-16.15, Børn mellem 5-8 år. Tilmeld klik her
  • Kl. 16.30-17.30, Børn mellem 5-8 år. Tilmeld klik her

Det praktiske

Tilmelding og betaling foregår online. Det koster 25kr pr. barn og én voksne kan følge med gratis. Følg link oven for at komme til tilmeldingen. Husk at møde omklædt inde i svømmehallen til den tilmeldte tid. Adgang til omklædningsrummet 15 min. før eventstart.

OBS der er kun få hjælpetrænere til stede under arrangementet. Alle tilmeldte børn skal følges med én pårørende over 18 år i vandet. Kun børnene skal tilmeldes. Pårørende følger gratis med.

Vi glæder os til at se rigtig mange til juletræsfest i svømmehallerne.