AquaCamp

AquaCamp er et koncept som Hovedstadens Svømmeklub udviklede tilbage i 2005. Efterfølgende blev konceptet overdraget til Dansk Svømmeunion og i dag afholder mere end 50 klubber rundt omkring i landet AquaCamps hver sommer.

Børn i alderen fra 7 år og opefter kan bruge en uge af deres sommerferie i svømmehallen sammen med en masse andre svømmekammerater. Der er programlagt alle mulige super spændende aktiviteter både i vandet og uden for bassinet mandag til fredag fra kl. 9.00-15.00. Fx kan vores camps indeholde temaer som livredning eller udspring og vi vil i løbet af ugen lave skattejagt, boldspil, gamle lege og meget mere. Vi lover det ikke bliver kedeligt!

Der vil på de fleste camps være mulighed for gratis at tilvælge pasningsordning fra kl. 8.00-9.00 og kl 15.00-16.00.

Tilmelding til sommerens AquaCamps
Tilmeldingen foregår via vores hjemmesides eventtilmelding, og der åbnes for tilmeldingen torsdag d. 20. april 2017 kl. 10.00. Børn der ikke er medlemmer af Hovedstadens Svømmeklub er også meget velkomne. 

Vi har i sommeren 2017 planlagt at holde AquaCamps i ugerne 26, 27 og 31 i følgende svømmehaller:

 

OBS vi har fået mulighed for at oprette yderligere to Aquacamps i den nye Flintholm Svømmehal. Undervisningen foregår udelukkende på dybt vand og campen henvender sig til børn på et letøvet svømmeniveau eller opefter. Tilmeldingen starter onsdag d. 7. juni 2017 kl. 10.00.

Bemærk; det ikke er muligt at overflytte fra allerede tilmeldte camps og der er ingen fortrydelsesret ved køb af camps og events i Hovedstadens Svømmeklub.

Vi glæder os til endnu en sommer med sjove ferieaktiviteter!