Udspring

Udspring er for alle vandhunde, der synes det er sjovt at hoppe fra vipper.
Det er ikke vigtigt, at man kan svømme langt, men det er til gengæld vigtigt, at man er glad for vand og kan svømme minimum 50 m uden hjælpemidler, da undervisningen foregår på dybt vand.

Til undervisningen arbejder vi med at forfine dine bevægelser i forskellige spring. Vi arbejder med motorik, balance, styrke og smidighed, samt at være modig og rykke udspringernes grænser. Vi går meget op i at møde springeren dér hvor hun/han er, og at skabe en god holdopbakning, kammeratskab og disciplin på holdet.                                           

 

Alle vores hold har 15minutters landtræning inden vandtiden. Dette er ikke inkluderet i tiderne her på hjemmesiden. 

Springdelfin:

Springdelfin er for børn og unge (nybegyndere og begyndere), der gerne vil prøve kræfter med udspring eller har gået til det i et par år. 

Flyvefisk:

Flyvefisk er for springere, der har gået til udspring i et par år og mestre basale spring med god teknik og tør lave spring fra 3m. 

Talent:

Talentholdet er et udtagelseshold for dygtige børn og unge, der ønsker at videreudvikle deres teknik i spring. 

For at gå på vores Flyvefisk og Minitalent/Talent skal du være i dialog eller anbefales holdet af vores udspringstrænere. 

Vi har hold i følgende haller:

Udspringshold i Hovedstadens Svømmeklub

Springdelfin

Træningen starter altid med 15minutters landtræning. Dette er ikke inkluderet i tiderne. Springdelfin er vores begynderholder. Springdelfin er for børn, der gerne vil prøve udspring, eller har gået til det i et par år. På springdelfinholdet læ...
Læs mere

Se svømmehold

Flyvefisk

Træningen starter altid med 15minutters landtræning. Dette er ikke inkluderet i tiderne. Flyvefisk er for springere, der har gået til udspring i et par år og mestrer basale spring med god teknik. På dette hold fokuseres der på teknik og på øvelse...
Læs mere

Se svømmehold

Udspring Minitalent/Talenthold

Træningen starter altid med 15minutters landtræning. Dette er ikke inkluderet i tiderne. Talentholdet er et udtagelseshold for dygtige børn og unge, der ønsker at videreudvikle deres teknik i udspring. På holdet fokuseres der på teknik og øvelser...
Læs mere

Se svømmehold