Mandag 21. juni kl. 18.00 kan nye medlemmer tilmelde til sæson 2021/2022. Hjemmesiden vil fra kl. 17.00 være beskyttet af køsystem og derfor ikke tilgængelig.

NEXS

Hallen består af: 

  • Et på 25 meter med laveste dybde på 110 cm og dybest 3,8m.
  • Et undervisningsbassin på 15 m langt og 1 meter i den dybeste ende og og 1,18 meter i den dybeste ende.

Vigtige oplysninger om NEXS

NEXS er en del af Københavns Universitet og er ikke en offentlig svømmehal. Indgange findes på østside af den store, gamle hovedbygning, hvor man kan gå ned af en trappe.

Samtidig vil vi gerne understrege, at stedets forsikring ikke betaler for stjålne eller bortkomne ting, hvis dørene har været åbne i unaturligt lang tid. Lad derfor være med at sætte noget i klemme i dørene for at holde dem åbne. 

Der er ikke mulighed for at bruge svømmehallens faciliteter samtidigt med undervisningen. 

Særlige coronaretningslinjer

Man må ikke opholde sig i gangarealerne uden for svømmehallen. Forældre der venter på svømmere må derfor vente udendørs.

Afstandskrav betyder, at der er plads til færre personer i forhal, omklædningsrum og bruseområde. Vi kan alle hjælpe hinanden med at gøre det til en bedre oplevelse at gå til svømning, ved at overholde nedenstående retningslinjer.

Vi har samlet al vores info om Vandsportens Coronaregler i dette link og vores FAQ ved. corona i dette link.

Gummiarmbånd og halplan

  • Du skal medbringe det farvede gummi, som du fik udleveret i efteråret 2020. Har du mistet gummibåndet skal dit barn kende svømmeholdets farve. Er du i tvivl om hvilke farve it hold har, skal du læse holdbeskrivelsen på dit svømmehold. I holdbeskrivelsen fremgår farven.
  • Det farvede armbånd matcher det bassin, barnet skal svømme i, dvs. både venteområde inde i svømmehallen og svømmestedet.
  • Når dit barn kommer ind i svømmehallen, vil trænere fra HSK sørge for, at barnet kan finde sit svømmehold og får en tryg og god oplevelse.
  • Trænerne vil også sørge for, at børnene kommer tilbage i omklædningsrummet.
  • I omklædningsrummet kan forældre igen mødes med deres børn. Det kan ske på tidspunktet for svømmeholdets afslutning.
  • Der er ikke mulighed for at bade i omklædningsrummet efter svømmeundervisningen.