NEXS

Hallen består af: 

  • Et på 25 meter med laveste dybde på 110 cm og dybest 3,8m. Vandtemperaturen er cirka 27 grader.
  • Et undervisningsbassin på 15 m langt og 1 meter i den laveste ende og og 1,18 meter i den dybeste ende. Vandtemperaturen er cirka 27 grader.

Vigtige oplysninger om NEXS

NEXS er en del af Københavns Universitet og er ikke en offentlig svømmehal. Indgange findes på østside af den store, gamle hovedbygning, hvor man kan gå ned af en trappe.

Forældre kan med fordel opholde sig i Pejsestuen, som ligger i bygningen ved siden af svømmehallen, Nørre Alle 53. I pejsestuen findes der borde, stole, sofaer, toiletter og ikke mindst varme. Det ikke er tilladt at opholde sig i gangarealet udenfor omklædningsrummene mens børnene er i svømmehallen. Gangen fungerer som flugtvej i tilfælde af f.eks. brand – ikke kun for svømmehallens brugere men også for de brugere der f.eks. benytter andre salen om anlægget

Samtidig vil vi gerne understrege, at stedets forsikring ikke betaler for stjålne eller bortkomne ting, hvis dørene har været åbne i unaturligt lang tid. Lad derfor være med at sætte noget i klemme i dørene for at holde dem åbne. 

Der er ikke mulighed for at bruge svømmehallens faciliteter samtidigt med undervisningen. 

 

Husk at følge svømmehallens skiltning. Der kan være lokale forhold, som du skal være opmærksom på.

Holdfarve og halplan

Alle svømmehold for børn og unge har fået en farve, f.eks. gul. Farven indikerer hvor man skal vente i svømmehallen og hvor ens hold starter og slutter undervisningen. Du kan se farven på din kvittering eller på svømmeholdet.

Skal du f.eks. svømme på et gult hold, så skal du finde de gule skilte i svømmehallen, i henhold til ovenstående oversigt.