NEXS

Hallen består af: 

  • Et på 25 meter med laveste dybde på 110 cm og dybest 3,8m.
  • Et undervisningsbassin på 15 m langt og laveste dybde er 90 cm

Vigtige oplysninger om NEXS

NEXS er en del af Københavns Universitet og er ikke en offentlig svømmehal. Indgange findes på østside af den store, gamle hovedbygning, hvor man kan gå ned af en trappe.

Samtidig vil vi gerne understrege, at stedets forsikring ikke betaler for stjålne eller bortkomne ting, hvis dørene har været åbne i unaturligt lang tid. Lad derfor være med at sætte noget i klemme i dørene for at holde dem åbne. 

Der er ikke mulighed for at bruge svømmehallens faciliteter samtidigt med undervisningen.

Pladsen er lidt trang - respekter hinanden:

Både i svømmehallen og omklædningen kan pladsen være lidt trang, når vi har mange svømmere til undervisning. Giv lidt plads til hinanden i baderummet og omklædningen, så glider det hele meget nemmere. Forældre bedes opholde sig på bænke ude foran omklædningsrummene eller i den såkaldte "Pejsestue", mens der undervises, så der i omklædningen er plads til svømmere, som skal klæde om.

For at finde Pejsestuen skal man gå ud af bygningen med svømmehallen, over gården og højre om bygningen med Idrætshallerne. Lige rundt om hjørnet er nogle glasdøre, som er indgang til Idræthallerne. Her inden findes området med borde, stole og sofaer. Her er plads til at opholde sig, mens man venter. Der findes også en kantine på første sal, hvis man trænger til en forfriskning.