Flintholm Svømmehal

Vigtige informationer om Flintholm Svømmehal: 

Hallen består af: 

 • 25 meter bassin: laveste dybde er 1,35 m – dybeste 2,0 meter. 
 • Familiebassin, hvor laveste dybde er 90 cm. 

Omklædningsrum:

 • Til undervisning skal hhv. herre- og dameomklædningen benyttes. Ikke familieomklædningen.

Fitnesslokale på 4.sal i Flintholm Svømmehal:

Vi har forskellige typer funktionel- og bevægelsestræning for udvalgte hold i klubbens lokaler på 4.sal. Se faciliteterne i dette link.

 

Bemærk, I Flintholm Svømmehal er der en særregel om, at forældre kun må overvære undervisningen den første uge af sæsonen, fra d.1.-7.september. Dvs. der er ikke "kigge-på-uger" og det er desværre heller ikke muligt at overvære undervisningen hvis man begynder på et svømmehold i perioden fra d.8.september til 31.maj.

Husk at følge svømmehallens skiltning. Der kan være lokale forhold, som du skal være opmærksom på.

Holdfarve og halplan

Alle svømmehold for børn og unge har fået en farve, f.eks. gul. Farven indikerer hvor man skal vente i svømmehallen og hvor ens hold starter og slutter undervisningen. Du kan se farven på din kvittering eller på svømmeholdet.

Skal du f.eks. svømme på et gult hold, så skal du finde de gule skilte i svømmehallen, i henhold til ovenstående oversigt.

Særlige retningslinjer i Flintholm Svømmehal

Flintholm Svømmehal har udarbejdet en række særlige retningslinjer, som vi beder medlemmerne efterleve:

 1. Adgangsarmbånd
  Det armbånd (link til depositum: https://www.hsk.dk/login/offentlig-holdside/?id=12721), vi udleverer til dig ved sæsonstart, giver adgang til svømmehal og omklædning i forbindelse med undervisningen. Svømmehallens personale opbevarer ikke oversigter over HSK-svømmere. Overfor personalet i svømmehallen er armbåndet dit bevis på, at du er tilmeldt. HSKs armbånd har en særlig farve. Hvis du har glemt dit armbånd, kan de derfor ikke lukke dig ind. Du kan dog naturligvis købe en billet som almindelig svømmehalsgæst. Omkostningen til den ekstra svømmebillet kan ikke refunderes. Mister I et armbånd, skal I kontakte os for at få et nyt mod betaling af et nyt depositum. (link til depositum: https://www.hsk.dk/login/offentlig-holdside/?id=12721)
 1. Omklædningsrum
  Benyt kun dame- eller herreomklædningen og dermed ikke familieomklædningen. Foreningers aftale med Flintholm Svømmehal omfatter ikke brug af familieomklædningen, som der er begrænset kapacitet på.
 1. Forlad bassinområdet til tiden
  Når undervisningen er slut, skal alle deltagere have forladt bassinet. Det er ikke tilladt at fortsætte efter undervisningen som badende gæst i svømmehallen.
 1. Kun adgang for medlemmer
  Hvis forældre eller andre pårørende har behov for at opholde sig i omklædning og/eller svømmehal, skal de købe almindelig billet. Dog må forældre gerne hjælpe børn gennem omklædningen. Dog kun hvis barnet er under syv år.
 1. Ingen brug af mobiler, tablet i svømmehalsområdet
  Lad mobilen ligge. Mobiltelefoner, tablets, computere og andet udstyr, der potentielt kan benyttes til at fotografere med, må ikke medbringes i svømmehallen – og naturligvis heller ikke benyttes i omklædningen.
 1. Cafeområdet i forhallen
  Det indendørs og udendørs caféområde er ikke en del af foreningstilbuddet, men forbeholdt betalende gæster. I er velkomne til at købe en kop kaffe eller andet i caféen. Medbragt mad og drikke er ikke tilladt. Ønsker I ikke at benytte jer af caféens tilbud, er det muligt at benytte ståpladserne ved vinduespartiet ind mod svømmehallen.

 

Bemærk, I Flintholm Svømmehal er der en særregel om, at forældre kun må overvære undervisningen den første uge af sæsonen, fra d.1.-7.september. Dvs. der er ikke "kigge-på-uger" og det er desværre heller ikke muligt at overvære undervisningen hvis man begynder på et svømmehold i perioden fra d.8.september til 31.maj.