Tilbud i juni

Intensiv svømning for børn

Intensiv svømning er et tilbud til børn som gerne vil svømme to gange pr. uge i juni måned. Vi har intensiv svømning i Valby Vandkulturhus, Hillerødgade Bad & Hal og Emdrup Bad.

Læs mere og tilmeld i dette link.

AquaCamp

Vi arrangerer AquaCamps for vandhunde i uge 27, 28 og 32. På AquaCamp er der programlagt en bred vifte af spændende aktiviteter både i vandet og uden for bassinet mandag til fredag fra kl. 9.00-15.00. På vores AquaCamp er børnene i vandet to gange om dagen i 30-60 min. Vi tilbyder desuden gratis pasning fra 08:00-09:00 samt fra 15:00-16:00.

Læs mere og tilmeld her.

Åben svømmehal - kom og prøv

Vi åbner NEXS udvalgte dage i juni og inviterer børn og unge til at komme og prøve nogle af vores forskellige tilbud: teknikskole - svømning, kunstsvømning, udspring og vandpolo

Læs mere og tilmeld her. Tilmelding er gratis.

Intensiv svømning for voksne

Intensiv svømning er et tilbud til voksne som gerne vil svømme to gange pr. uge i juni måned. Vi har intensiv svømning i Valby Vandkulturhus og i Bellahøj Svømmestadion, hvor det svømmes på 50 meter baner.

Læs mere og tilmeld her.

Åbent vand træning

Kunne du tænke dig at svømmetræner i havnen? Så tilbyder vi åbent vand træning i Fisketorvet Havnebad og Sandkaj Badezone. Uanset om det er første gang du skal svømme i havnene eller du har prøvet det mange gange før, så har vi plads til dig. Du kan træne op til 9 gange pr. uge i juni og august.

Læs mere og tilmeld her.