AquaReady

For de yngste niveauer, fra forældre/barn hold til øvet, starter sæsonen med et fast forløb med tre undervisningsgange, som er planlagt for hele niveauet.

Vi kalder konceptet ”Aquaready – en sikker start på svømmeundervisning”. Formålet med dette koncept er, at give alle børnesvømmere en tryg og god start på svømmesæsonen. Vi tror på, at en tryg start i høj grad er afhængigt af et trænerteam, som er nærværende og har masser af overskud. Derfor har vi på forhånd lavet undervisningsprogrammerne for de første tre undervisningsgange.

Øvelsesvalget i AquaReady tager udgangspunkt i basisfærdigheder, som skal klargøre børnene til svømmeundervisningen resten af sæsonen.
De første tre undervisningsgange i sæsonen, holder vi forældredage, sådan at alle kan følge med i, hvad vi laver, og på den måde sikre at starten bliver tryg for både svømmere og deres voksne. Derefter vinker vi farvel til alle forældre og fortsætter med forældredage første gang efter de længere skoleferier som efterårsferie og juleferie. Dette gør vi for at give utrygge børn en rolig start og forældre et bedre indblik i vores svømmeundervisning.