AquaReady

På de fleste af vores hold i Svømmeskolen starter vi sæsonen op på en særlig måde, som vi kalder AquaReady! Undervisningen i AquaReady er med særligt fokus på at svømmerne får en tryg start, samt lærer hinanden og trænerteamet at kende. 

Vi vil så gerne sikre, at alle får en tryg og rolig opstart!

  • Derfor har vi udarbejdet særlige programmer for svømmerne på en række niveauer; Søstjerne, Søanemone, Musling, Krabbe, Pingvin, Blæksprutte, Sæl og Søløve.
  • I opstartsfasen har vi bevidst lagt undervisningens niveau på en måde, at alle kan være med og får en god oplevelse. Forvent derfor, at øvelserne er en smule mere overkommelige end, niveauet egentligt tilsiger, i de første par uger.

Vi vil så gerne lære jer at kende!

  • Derfor bruger vi ekstra tid på at lege navnelege og gennemgå svømmehalsregler de første tre gange af svømmesæsonen. Bliv derfor ikke overrasket, hvis børnene sidder lidt længere på kanten end du måske havde forventet.

Vi vil så gerne sikre ro omkring dit barns undervisning!

  • Derfor vinker vi farvel til alle forældre efter den 3. undervisningsgang. Derefter sidder forældre og søskende i forhallen i undervisningstiden.
  • Vi har løbende forældredag igen i løbet af sæsonen, første gang efter de længere skoleferierne. dvs efter efterårsferie, jule-, vinter- og påskeferie. Til forældredagen kan du følge undervisningen i svømmehallen og følge dit barns udvikling.