Frederiksberg Svømmehal

Adresse:

Helgesvej 29, 2000 Frederiksberg

Hallen består af:

  • 25 meter bassin: laveste dybde er 90 cm – dybeste 3,8 meter. Her undervises voksenhold.
  • 15 meter børnebassin, hvor laveste dybde er 90 cm. 
  • Familiehal i kælderen, ligger under pigeomklædningen. Laveste dybde 90 cm og dybeste 2 meter. Her undervises bl.a. voksen vandtilvænning og begynder

Adgangskort

For at få adgang til omklædningsrum og bassiner skal der bruges et særligt adgangskort. For at få udleveret et adgangskort skal der betales et depositum på 100 kr., som betales via vores hjemmeside. Returneres adgangskortet ved sæsonafslutning eller udmeldelse tilbagebetales beløbet. Husk at der først er adgang til omklædningen 15 min. før undervisningens start. Adgangskortet udleveres den første undervisningsgang i sæsonen. Tilmelder du dig et hold midt i sæsonen, bedes du kontakte klubbens administration for kortudlevering.

Der er ikke adgang til undervisningen uden et adgangskort. Du bestiller dit adgangskort her.

Husk 20 kr. til skabet.

Smartphones, tablets, computere og kamera er ikke tilladt i svømmehallen

Fotografering er ikke tilladt i hverken omklædningsrum eller svømmehaller. Det betyder at ingen må benytte hverken smartphone, almindelig mobiltelefon eller tablet med kamera på disse områder, uanset om man spiller spil, ringer eller er på internettet. Reglerne er meget firkantede, men de er lavet for at beskytte både svømmerne og den der har telefonen i hånden. Der kan ikke kompenseres, så lad telefonen blive i lommen fra du træder ind i omklædningen. 

Trænerne benytter, efter aftale med svømmehallerne, smartphones som et arbejdsredskab til afkrydning og undervisningsplanlægning. 

Et overblik over ordensregler i svømmehallen findes her.

Omklædning over og under 7 år
Fra man er 7 år, skal man klæde om i den omklædning, der passer til ens køn. 

Børn under 7 år, som har brug for støtte af en pårørende, skal benytte det omklædningsrum, som passer til den pågældende voksnes køn. Dette gælder også i de svømmehaller, som vi benytter på skoler.

Hygiejne

Når man skal gå til svømning, er der nogle regler, som skal overholdes af sikkerheds- og hygiejniske årsager. Afvaskning er obligatorisk for alle, der skal i vandet. Husk at håret også skal vaskes.

Reglerne er fastsat af Team Bade (Københavns kommune) og Frederiksberg Idrætsunion, som står for driften af svømmehallerne. Svømmehallerne må lukke, hvis man ikke kan opretholde en sikker vandkvalitet. Læs mere om svømmehallernes hygiejneregler ved at klikke her