Prøvesvømning i juni

 

I Juni måned 2021 har vi prøvesvømning til både kongepingvin og kejserpingvin. Disse events er for svømmere som ønsker at blive en del af teknikskolen i sæsonen 2021/2022. Læs mere om prøvesvømning her:

Hvad er Teknikskolen?

Teknikskole er bindeleddet mellem svømmeskolen og konkurrenceafdelingen. I teknikskolen sørger vi for at klæde svømmerne godt på til at rykke videre i konkurrenceafdelingen.  

Selvom det er bindeleddet mellem svømmeskole og konkurrenceafdelingen betyder det ikke, at vi udelukkende søger de dygtigste svømmere. Vi søger derimod svømmere som elsker at være i vand og er motiveret for at svømme. I teknikskolen foregår undervisningen primært ved læring gennem leg. Det er vigtigt for os at svømmerne skal glæde sig til næste undervisningsgang. 

Vi har to hold i teknikskolen: 

  1. Kongepingvin, som er vores yngste hold, hvor der svømmes 2 gange om ugen af 45 min inklusiv 2 gange træning på land. Landtræning ligge i forlængelse af svømmeundervisningen.
  2. Kejserpinvin, som er vores ældste hold. Her svømmes der 3 gange om ugen af henholdsvis 2x1 time og 1x45min inklusiv landtræning 2 gange om ugen. Landtræning ligge i forlængelse af svømmeundervisningen.

I sæson 2021/2022 søger vi svømmere i alderen:

  • Kejserpingvin: (2013 drenge / 2014 piger)
  • Kongepingvin: (2014 drenge / 2015 piger) 

 

Du kan læse mere om Teknikskolen i dette link.