Frivillighedsorganisering, arbejdsgrupper

Konkurrencesvømningen i Hovedstadens Svømmeklub er baseret på involvering og støtte fra forældre til alle aktive konkurrencesvømmere i klubben.

Det betyder meget lavpraktisk, at der i løbet af året er behov for at alle forældre giver en hånd med. Det kan være som official, som stævnehjælper, stævneleder, arbejdsgruppe- eller udvalgsmedlem, bestyrelsesarbejdet med meget mere.

Vi tillader os ofte at kontakte forældre til konkurrencesvømmere direkte med henblik på involvering i klubbens konkurrencearbejde.

Arbejdet er organiseret via en række arbejdsgrupper og et overordnet konkurrenceudvalg. Arbejdet i arbejdsgrupperne er meget bevidst gjort konkret og overskueligt, samt med mulighed for at vælge en arbejdsgruppe efter interesseområde. Det er centralt, at alle konkurrencehold er repræsenterede i arbejdsgrupperne.

Der er mange frivillige ildsjæle i konkurrenceafdelingen, som er med til, at afdelingen kan fungere. Du kan læse mere om de opgaver, de frivillige udfører, samt læse mere om hvordan, du kan blive frivillig i Hovedstadens Svømmeklub her. 

Deltager du ikke allerede i arbejdet med at hjælpe dine børn til gode og stærke oplevelser i deres fritid, skriv da til formand for konkurrenceudvalget [email protected] på eller til klubdirektør Lars Sørensen på [email protected]