Eksperthjælp

I klubbens konkurrenceafdeling benytter vi os af en række samarbejdspartnere. Vores mål er kun at samarbejde med de bedste eksperter i ind- og udland. Vores mål om at blive nordens stærkeste svømmemiljø skal afspejle sig i de personer, som vi samarbejder med. 

Fælles for aftalerne er, at vi har aftale om, at der er kontakt og dialog med klubbens trænerteam om forløbene. Naturligvis kun efter forudgående accept af jer. Men vi anser muligheden for dialog med trænerne som helt central ift. at få optimeret udbyttet af et forløb og ift., at få bragt anbefalinger fra eksperten frem til træneren. Det skaber det bedste grundlag for en forandring når svømmer/familie, træner og ekspert har dialog. 

Er du svømmer/familie, så henstiller vi til at du, inden du tager kontakt til en af eksperterne, har talt med din træner om behovet og baggrund. 

På kost- og ernæringsområdet har vi samarbejde med Bevidste Valg. Bag Bevidste valg står Christina Nielsen, der fra 2006 til 2016 har arbejdet som klinisk diætist/sportsdiætist i Team Danmark.
Christina vil 1-2 gange pr. år holde kostforedrag for klubbens konkurrencesvømmere.  Kontakt Christina Nielsen på tlf. 60 11 50 03 eller email [email protected], hvis I ønsker et individuelt kostvejledningsforløb. 

Martin Ladewig er landsholdsfysioterapeut. Udover at være uddannet fysioterapeut er Martin også uddannet osteopat og ejer af Eliteklinikken

Martin rejser med svømmelandsholdet og har i en årrække samarbejdet med flere elitesvømmeklubber på Sjælland. Men har også behandlet mange andre idrætsudøvere fra forskellige andre idrætsgrene, som fx håndbold, ishockey, fodbold og MMA-fightere. 

Klubben har en fast aftale med Eliteklinikken om regelmæssig tilstedeværelse ifb. med eliteholdets træning. 

Book online her, eller ring på 5126 3025 og sig, at I er fra Hovedstadens Svømmeklub. 

På mentaltræningsområdet samarbejder vi med Doubleyou. Doubleyou er specialiserede i præstationspsykologi for ambitiøse talenter og professionelle, og vi benytter dem til at uddanne vores konkurrencetrænere inden for pædagogik og idrætspsykologi.

Vores konsulent Mikkel Bonke kan også kontaktes for individuelle forløb. Kontakt Mikkel Bonke på tlf. 40 51 53 55 eller på email [email protected]

Derudover har vi på det biomekaniske område testsamarbejde med professor dr. Rein Haljand fra Estland. Han tester regelmæssigt vores bedste svømmere. Der kan ikke rettes direkte kontakt til Rein Haljand.