Klubtøj

Klubtøj og klubbadehætter

Hovedstadens Svømmeklub har indgået aftale med Sportyfied om drift af klubwebshop med Craft-tøj påtrykt HSK-logoer. Det betyder, at bestilling og levering af klubtøj sker via denne webshop. Du kan bestille nyt eller supplere dit klubtøj direkte via webshoppen.

Klubbadehætter kan ligeledes købes hos Sportyfied og via vores hjemmeside. Badehætten føres i to modeller: Race cap og almindelig badehætte

Bemærk, at der typisk vil være 1 - 2 ugers leveringstid på bestillinger via webshoppen og, at alt køb via webshoppen sker på betingelser opsat af Sportyfied. 

For spørgsmål vedr. klubtøj kan du skrive til [email protected].

Race cap

Almindelig badehætte

Medlemsrabatter

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med 30 % rabat på Arenaprodukter og 20 % på øvrige varer.

Rabatkode til web og butik kan indhentes på [email protected]. Herudover vil SwimKing til udvalgte stævner og særlige shoppedage have særlige tilbud, hvor der naturligvis kan handles med klubrabatten.

Sådan logger I ind på webshop hos SwimKing
Efter login finder I, i øverste menulinje helt til venstre ”HSK-shoppen”. Her er der en række pakker, der er målrettet forskellige svømmegrupper. Fx findes der en ”svømmeskolepakke” målrettet børn med mulighed for trykning af HSK-logo og navn på badetøjet.