Klubtøj

Klubtøj, badehætter og medlemsrabatter

Hovedstadens Svømmeklub har indgået aftale med Sportyfied om drift af klubwebshop med Adidastøj påtrykt HSK-logoer. Det betyder, at bestilling og levering af klubtøj sker via denne webshop. Du kan bestille nyt eller supplere dit klubtøj direkte via webshoppen eller ved at klikke på webshoppen nedenfor. 

Bemærk, at der typisk vil være 1 - 2 ugers leveringstid på bestillinger via webshoppen og, at alt køb via webshoppen sker på betingelser opsat af Sportyfied. 

Svømmetøj købes med 20 % klubrabat i særlig webshop hos Svømmespecialisten. Rabatkode til web og butik kan indhentes på info@hsk.dk.

Sportyfied.dk

Klubbadehætte

Klubbadehætter kan købes via eventtilmeldingen på hjemmesiden.
Badehætterne udleveres af trænerne efter bestilling.

For spørgsmål vedr. klubtøj kan du skrive til info@hsk.dk

  

MEDLEMSRABATTER:

 

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med 20 % rabat. Rabatkode til web og butik kan indhentes på info@hsk.dk. Herudover vil Svømmespecialisten til udvalgte stævner sælge via butik i svømmehallen. Her vil der være særlige tilbud og naturligvis kunne handles med klubrabatten.

Svømmespecialisten er Danmarks mest alsidige leverandør af svømmeudstyr, hvor der sælges alt fra konkurrencedragter, svømmefinner, snorkler, våddragter til voksne og børn, svømmebriller, almindeligt badetøj til svømmeskole og motion. Alt dette er nu tilgængeligt for medlemmerne af Hovedstadens Svømmeklub til særlige priser.

 

TYR DANMARK
Hovedstadens Svømmeklub har etableret en mulighed for at medlemmer via TYR’s webshop kan handle med 20 % rabat.
Så står du og mangler en ny badedragt, et par svømmebriller, en våddragt eller lignende svømmeudstyr, så skal du bare gå påwww.tyrdanmark.dk og oplyse rabatkoden: HSK13T.

SPORTIGAN
Hos Sportigan på Vesterbrogade 54, 1620 København V får alle vores medlemmer 15 % på alle ikke nedsatte varer og 20 % på alt svømmerelateret udstyr.
Medlemskort skal eventuelt forevises.