Det med småt om at være konkurrencesvømmer i HSK

Når en svømmer tilbydes at svømme på hold i konkurrenceafdelingen opstår en række nye muligheder og tilbud, som er samlet i oversigtsform her.  

Klubbens administration kan altid kontaktes, hvis I sidder tilbage med spørgsmål. I fanger os nemmest på [email protected] og på tlf. 3871 0940 i vores åbningstider. Holdenes trænere kan også altid kontaktes.

 

Medlemssystem

Holdet tilmeldes og betales via hjemmesiden. Tilmelding og betaling kræver en oprettet profil, som skal oprettes i svømmerens navn. Det er vigtigt, at profilen løbende opdateres med ændringer i adresse og kontaktinformationer. Vi sender vigtige mails og sms ud via medlemssystemet. 

Som konkurrencesvømmer kan kontingentet betales i fire lige store rater fordelt henover sæsonen, som trækkes automatisk på betalingskort anvendt. Muligheden kan tilvælges når holdet er lagt i “kurven” på hsk.dk. 

Udmelding foregår ved henvendelse til holdets træner og til klubbens administration på [email protected]. På konkurrencehold refunderes eventuel forudbetalt kontingent. Ved ratebetaling refunderes dog kun resterende rater. 

 

Events 

Events benyttes til tilmelding og betaling for forskellige aktiviteter. Her kan fx også købes klubbadehætter, som kan afhentes på klubbens kontor i Flitnholm Svømmehal. 

Events kan både være et gratisevent og betalingsevent. Et gratisevent er typisk en tilmelding, hvor klubben har brug for at vide, hvor mange svømmere der deltager til en aktivitet. Fx en social begivenhed, klubaften osv. for holdet. Et betalingsevent er oftest betaling for et svømmestævne, træningsweekend eller en træningslejr.

 

Svømmekonto

Svømmekonto er en mulighed for svømmer og forældre at tjene penge til betaling for aktiviteter i klubben. Pengene tjenes typisk ved at klubben hjælper ved større events i hovedstadsområdet. Det kan fx være Christiansborg Rundt og DHL-stafetten. Efter aktiviteten deles betalingen med de hjælpende svømmere og forældre. 

Svømmere over 16 år kan selv deltage og alle forældre kan deltage og tjene penge til svømmekontoen. Talent 3 har en fælles svømmekonto for hele holdet, mens svømmerne på de øvrige konkurrencehold har individuelle konti. 

Klubben skriver til holdene, når der er aktiviteter. Men forældre og svømmere kan også skrive til [email protected].