Der kan opstå betalingsproblemer, når der med visse browsere betales med "mobile enheder" (tablet/telefon). Fejlen opstår kun med iOS på appleenheder. Forsøg at betale med Google Chrome browser eller via computer og undgå Microsoft Edge.

Vandsportens Coronaregler

Vi følger Vandsportens Coronaregler og svømmehallernes retningslinjer

Vandsportens Coronaregler er udarbejdet af Dansk Svømmeunion, DGI og Dansk Svømmebadsteknisk Forening og efterfølgende bearbejdet af de enkelte svømmehaller, så de passer til lokale forhold. Herudover er rammerne afstemt med de overordnede retningslinjer fra Kulturministeriet.  

Der er forskellige regler, alt efter om der er tale om svømmetræning, vandpolotræning, svømmeundervisning for børn og svømning i åbent vand. Vi har samlet en oversigt over de forskellige retningslinjer nedenfor. Retningslinjerne opdateres løbende i takt med myndighedernes anbefalinger. 

Retningslinjerne suppleres af vejledninger til vores trænere og øvrige ansatte.

Retningslinjerne fra kommuner, svømmehaller og Dansk Svømmeunion betyder lige nu (8. august 2020), at vi har ca. 1/3 færre pladser end hvad, der er normalt. Vi skal bl.a. kunne sikre god afstand i svømmehal, omklædning og at vi kan undervise uden rekvisitter.

Særlig information om opstart af svømmeskolehold #tilbageivandet
Svømning i Hovedstadens Svømmeklub bliver i efteråret anderledes. Vi har tilpasset os coronasituationen, der er færre på holdene og logistikken før, under og efter undervisningen bliver anderledes. Læs hvordan vi gør

Har du symptomer eller er du smittet?
Klubbens generelle retningslinje, hvis en svømmer eller ansat har symptomer eller testes positiv for coronasmitte.

Spørgsmål?
Vi har samlet en række hyppigt stillede spørgsmål om coronasmitte under vores FAQ'er.

Ved yderligere spørgsmål kontakt os