HSK AquaEducation

HSK AquaEducation er en efteruddannelsesdag for alle hjælpetrænere, trænere og område- og træneransvarlige i hele Hovedstadens Svømmeklub - uanset afdeling. Uddannelsesdagen har til formål at skabe fællesskab og relationer på tværs i klubben samt faglig udvikling og ny inspiration til alle deltagere. Kort sagt; det skal være sjovt og lærerigt at deltage.

Nedenfor kan du se programmet for AquaEducation 2024:

Heidi Maiko Pedersen, Projektmedarbejder og underviser for Gerlev Center for leg og bevægelse.

Efter frokost afholder vi et fælles oplæg om: "Hvordan får vi folk til at følge efter os?"

Når vi tager HSK trøjen på og går ind i svømmehallen, har vi det klare formål at være med til at lære medlemmerne at svømme og færdes sikkert i vand eller at blive bedre til deres sport. Men vores rolle er kompleks og hvis vi ikke kan skabe et trygt, sjovt og motiverende miljø, så har vi slet ingen medlemmer at lære noget. I dette oplæg vil Heidi give os et bud på, hvordan vi kan få svømmerne til at ”følge efter os” og deltage aktivt i vores undervisning uge efter uge. Du vil få gode fifs til, hvordan du fanger medlemmernes opmærksomhed og dernæst hjerner og hjerter, så de synes, det er sjovt og rart at komme i svømmehallen netop sammen med dig.

Desuden bliver dagen krydret med hyggeligt samvær, en lækker sandwich til frokost og en kagepause. Al undervisning og træning (på nær udspring, der skal deltage i en workshop) vil være aflyst denne dag, så alle har mulighed for at være med. Vi håber på, at se rigtig mange deltagere til denne femte udgave af HSK AquaEducation.

Praktisk information:

Dato: lørdag d. 6. januar 2024

Tid: kl. 9.00-16.00

Mødested: Tre Falke Skole (Ved Damsøbadet)

Tilmelding: Via begivenheden på Planday.

Alle spørgsmål kan rettes til klubbens uddannelseskoordinator, Maria Højkrog Lerche, på mail [email protected] eller via Planday.