Magneten

Vigtige informationer om Magneten:

Magneten er sale, hvor vi har landtræning for forskellige hold i svømmeskolen og konkurrenceafdelingen. Salene bruges primært til kampsport og har derfor et særligt gulv, som er velegnet til landtræning for vores svømmere. 

Det særlige gulv betyder også at man ikke må have sko på. Undervisningen foregår derfor i bare tæer eller skridtsikre sokker!

 

Hvordan får jeg adgang til svømmehallen? 

Indgangen til Magneten for klubber findes på bagsiden af bygningen. I kan finde vej ved at gå til venstre om bygningen og ned af trappen, der ligger lige frem fra indgangen til Flintholm svømmehal (receptionen).

Rundt om hjørnet ligger indgangen til salene ved første dør på højre hånd i et indhak.

 

 

 

 

Adgang til bygningen:

Trænerne åbner døren når de kommer og herefter er den åbne i 10 min. Hvis døren er låst når I kommer, kan I ringe på, hvorefter trænerne kommer og åbner.

Omklædningsfaciliteter og bad findes for enden af gangen til venstre, igennem en dør og ned af en trappe. Der er skabe i omklædningsrummet, hvortil I skal medbringe en hængelås for at låse skabet.

VIGTIGT: svømmerne må ikke have sko på i salen. De skal tage skoene af allerede i omklædningsrummet eller inden de går op af trappen!

 

I finder salen ved at tage trappen op til højre ved indgangen (sal 1).

 

Hvordan bruger jeg skabene i omklædningsrummet?

Der er skabe i omklædningsrummene. I skal selv medbringe en hængelås til skabet for at kunne låse skabet. 

 

 Adresse:

Bernhard Bangs Alle 43, 2000 Frederiksberg (Center for Social Virksomhed) 

 

Forældre kan vente i receptionen i Flintholm svømmehal.