Tilmelding for eksisterende medlemmer til ny svømmesæson 2018/2019

D. 4. juni 2018.

Kategori: Svømning

Er du eksisterende medlem, kan du tilmelde nye hold fra søndag den 10. juni kl. 10.00. Fra mandag den 18. juni kl. 10.00 kan opskrevne på ventelisten tilmelde sig. Fra kl. 9.00 vil hjemmesiden være overtaget af køsystemet. Derfor er det ikke muligt at anvende hjemmesiden fra 9.00-10.00. 

Vi åbner for tilmeldingen for opskrevne på ventelisten mandag den 10. juni 2018 kl. 10.00. Det er vigtigt at huske, at fra kl. 9.00 vil det ikke være muligt at benytte hjemmesiden.

Vi åbner telefonerne kl. 10.00 for at assistere dig. 

 

Da nye medlemmer kan tilmelde sig fra den 24. juni 2018 kl. 10.00, anbefaler vi, at eksisterende medlemmer og ventelisten har tilmeldt sig inden 24. juni 2018. 

Herunder kan du læse om:

 • tilmelding, sådan gør du
 • nyheder i svømmesæson 2018/2019
 • værd at vide om kø-systemet, som vi på de store tilmeldingsdage anvender

Tilmelding
Sådan gør du:

 1. Opdater din profil på www.hsk.dk ved at klikke på her. Tjek, at mail, telefon og fødselsdato er rigtig. Tjek også, at din profil har en tilknytning til et hold i den afsluttede sæson. Det ser du straks, når du logger på. Enten under ”dashboard” eller ”min profil”. 
 2. Skal du tilmelde familiemedlemmer og knytte jeres profiler sammen, så se hvordan her. Uanset familietilknytningen er det dog stadig kun profiler/medlemmer med en aktiv ”holdtilknytning” i den afsluttede sæson (tilmeldt hold), som fra søndag den 10. juni kan tilmelde.
 3. Herefter er du klar til at søge hold ud, tilmelde og betale. Men husk at logge på, før du begynder at søge efter hold. Efter betaling og modtagelse af kvittering på skærm, mail eller under "min profil", er du medlem. 
 4. Du finder et overblik over vores svømmehold for sæson 2018-2019 her. Oversigten vil være vejledende. Dvs., at der vil ske justeringer frem til tilmeldingsstart den 10. juni 2018. Under ”min profil”, kan du se hvilket holdniveau, din træner har anbefalet dig til næste sæson. 
 5. Et godt råd er, at du inden søndag den 10. juni kl. 10.00 har opdateret din profil, tjekket familierelationer og har fundet ud af hvilke hold, som du vil tilmelde. Det er smart at udse sig flere hold, da populære hold og tider hurtigt bliver udsolgt. 2 timer før tilmeldingen den 10. juni vil adgangen til hjemmesiden være overtaget af kø-systemet. Derfor vil det ikke være muligt at søge hold, opdatere profiler mm.

Værd at vide om kø-system
Vores svømmehold er meget efterspurgte og der er stor mangel på svømmehaller i Hovedstaden. Det betyder, at der opstår et stort pres på vores medlemssystem, når vi åbner for tilmeldingerne. Derfor benytter vi et kø-system. Du kan læse mere om køen her

Svømmesæson 2018/2019 – hvad er nyt?
I overskrifter har vi disse nyheder og tilbud, som vi gerne vil fremhæve for jer:

Forældre/barn og Børnehold:

 • Nyt holdniveau i svømmeskolen: Søstjerner, børn 1-2 år
 • Aldersdifferentierede vandtilvænningshold for børn, krabber 5-6 år og 7-8 år
 • Blæksprutte på lavt vand og på dybt vand

Tweens- og teensmedlemmer:

 • Delfin: et øvet svømmehold hvor vi inkluderer bold alle steder, hvor det er muligt. 
 • Vandpolo: en sport hvor svømning og holdspil kombineres
 • Udspring: vi har udspringshold til alle niveauer og aldersgrupper fra 8 år og opefter. 
 • Synkronsvømning: øvelser og serier til musik i vand. 
 • AquaFun: Et tilbud til den letøvede/øvede svømmer, der vil have medindflydelse på undervisningens aktiviteter og prøve kræfter med vandpolo, udspring, synkronsvømning, livredning mv. 

 De klassiske tweens- og teenssvømmehold

 • Begynder svømmehold: søhest og teenage begynder
 • Let øvede svømmehold: Teenage let øvet.
 • Øvede svømmehold: Spækhugger, haj, marlin, søløve og teenage øvet
 • AquaWin: Et hold til svømmere der vil svømme flere gange om ugen, vil forbedre deres teknik, deltage i stævner, træningsweekender mv. 

Voksenhold:

 • Udspringshold for voksne: Et hold til dig som ønsker nye udfordringer i vand og som ønsker at fokusere på andet end svømmeteknik. Vi har hold til begyndere og let øvede torsdage i Øbro. Læs mere her
 • Er du tilmeldt et voksenhold i sæson 2018/2019, vil du få mulighed for at tilmelde dig et videoanalyseforløb, hvor du får filmet din svømmeteknik, mens du svømmer i en modstrømskanal. Videoerne vil efterfølgende blive analyseret sammen med en HSK træner så du får nogle specifikke tekniske punkter som du kan arbejde med i din daglig undervisning. Vi sender mere info om dette tilbud når sæsonen er startet.

Du kan læse mere om vores om alle nyhederne i den kommende sæson her