Info om tilmelding til sæsonen 2017/2018

Skrevet af

Jonas Enevoldsen.

D. 2. juni 2017.

Kategori: Svømning

Søndag 6. august kl. 10.00 åbner vi for tilmelding for nye medlemmer. Søndag holder vi fra 10-14 ekstra åbent på telefonerne. Søg på www.hsk.dk/tilmeld for hold der passer. Vi har med filtrering og søgning gjort det nemt at finde det rette hold for dig eller dine børn.

Husk, at når vi åbner for tilmelding vil der være sat køsystem op og, at fra kl. 9.00 vil hjemmesiden ikke være tilgængelig for normal brug. 

 

Svømmehold

I Hovedstadens Svømmeklub har vi mange forskellige svømmeundervisningstilbud for børn, unge og voksne. Næsten uanset din alder og færdigheder i vand, så har vi holdet. Tilbuddene strækker sig lige fra babysvømning til tri-svømning og vandaerobic

Er du mere interesseret i andre former for vandaktiviteter end svømning kan vi anbefale dig at læse om vores udsprings-, synkro- og vandpolohold.

Vil du gerne vide hvilke særlige nye tilbud vi har i sæson 2017/2018 kan du danne dig et overblik her.

Vi håber, at se dig på et svømmehold i den kommende svømmesæson, hvor vi traditionen tro har en række nyheder på programmet. Bl.a. ny svømmehal på Frederiksberg, Flintholm Svømmehal, nye aldersgrupper for Pingviner, helt nye Marliner (unge over 12 år), spændende svømmehold for voksne og børnesvømmehold med bold. Læs meget mere her.

Du kan danne dig et overblik over ledige pladser her.

Tilmeldingsprocedure

For at kunne tilmelde et svømmehold skal du klikke dig ind på www.hsk.dk, oprette en profil, aktiverer profilen og herefter logge på. Tilmelding er kun mulig på vores hjemmeside. Alternativt kan der tilmeldes ved personligt fremmøde inden for kontorets åbningstider

Herudover anbefaler vi, at du kigger på siden, hvor vi har opsamlet en række af hyppigst stillede spørgsmål (FAQ)

 

Stort pres på hjemmesiden når vi åbner for tilmelding

Husk, at når vi kører tilmelding må du have tålmodighed. For at beskytte vores server og køre en fair tilmelding, bruger vi et køsystem. Det kan tage op 4-5 timer før køen er afviklet.

 

Vores dygtige trænere glæder sig til at tage godt imod dig i svømmehallen fra den 1. september.