Info om tilmelding til sæsonen 2017/2018

Skrevet af

Jonas Enevoldsen.

D. 2. juni 2017.

Kategori: Svømning

Søndag 6. august kl. 10.00 åbner vi for tilmelding for nye medlemmer. Eksisterende medlemmer og venteliste kan allerede nu tilmelde. Tjek allerede nu ud under www.hsk.dk/tilmeld for hold der passer. Vi har med filtrering og søgning gjort det nemt at finde det rette hold for dig eller dine børn. 

Svømmehold

I Hovedstadens Svømmeklub har vi mange forskellige svømmeundervisningstilbud for børn, unge og voksne. Næsten uanset din alder og færdigheder i vand, så har vi holdet. Tilbuddene strækker sig lige fra babysvømning til tri-svømning og vandaerobic

Er du mere interesseret i andre former for vandaktiviteter end svømning kan vi anbefale dig at læse om vores udsprings-, synkro- og vandpolohold.

Vil du gerne vide hvilke særlige nye tilbud vi har i sæson 2017/2018 kan du danne dig et overblik her.

Du kan danne dig et overblik over ledige pladser her.

Tilmeldingsprocedure

For at kunne tilmelde et svømmehold skal du klikke dig ind på www.hsk.dk, oprette en profil og logge på.

Herudover anbefaler vi, at du kigger på siden, hvor vi har opsamlet en række af hyppigst stillede spørgsmål (FAQ)

Vi håber, at se dig på et svømmehold i den kommende svømmesæson, hvor vi traditionen tro har en række nyheder på programmet. Bl.a. ny svømmehal på Frederiksberg, Flintholm Svømmehal, nye aldersgrupper for Pingviner, helt nye Marliner (unge over 12 år), spændende svømmehold for voksne og børnesvømmehold med bold. Læs meget mere her.

Husk, at når vi kører tilmelding må du have tålmodighed. Det kan tage op til flere timer før køen er afviklet. For at beskytte vores server og køre en fair tilmelding, bruger vi et køsystem

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 6. august 2017 kl. 10.00. 

Vores dygtige trænere glæder sig til at tage godt imod dig i svømmehallen fra d.1.september.