Information til deltagere i afsnit for Søløve, Spækhugger, Haj, Marlin, Delfin , teknik med bold, Aquafun-, og Teensholdene

Nu er det lige om lidt vi afholder vores svømmeskolestævne. VI glæder os derfor til at se jer på lørdag d.11 marts 2023 i Flintholm svømmehal, Bernard Bangs Allé 41, 2000 Frederiksberg. 

Programmet for dagen
Kl. 8.30   Indskrivning og registrering i forhallen
Kl. 9.15   Velkomst og vandopvarmning i svømmehallen
Kl. 9.30   Stævnestart i svømmehallen
Kl. 11.15 Præmieoverrækkelse og tak for i dag. 

Praktiske oplysninger
Når I ankommer til svømmehallen er det vigtigt, at I henvender jer hos vores velkomst/registrerings borde, på denne måde kan vi holde styr på hvem der deltager til stævnet, samt tjekke, at alle er tilmeldt i den rigtige årgangsgruppe og til de rigtige løb. 

Ved indskrivning får svømmerne oplyst en frugt. Frugten er deres base til stævnet i hallen.
Her kan du se en oversigt over, hvor baserne er placeret i svømmehallen.

Går du normalt til svømning i Flintholm Svømmehal, så husk dit adgangsarmbånd. Alle andre får udleveret et adgangsarmbånd til låns på dagen. HUSK at aflevere armbåndet igen når I går. 

Stævnet
Efter velkomsten er der en fælles vandopvarmning, hvor alle får mulighed for at ”mærke” vandet.
Stævnet er bygget op af forskellige løb eks. 50m fri. Da vi er mange til stævnet og ikke alle kan svømme på én gang vil løbene blive opdelt i heats. Det betyder, at selv om man vinder sit heat, er det ikke ensbetydende med, at man har vundet løbet. 

Der vil være medaljer i de traditionelle løb til 1,2 og 3 pladsen inden for hver årgangsgruppe.
Efter de traditionelle løb svømmer alle en forhindringsbanen, som fokuserer på tekniske færdigheder i vand.  Der vil være en præmie til alle deltagere efter forhindringsbanen.

Tilskuere
Alle tilskuere vil får et papirsarmbånd (ala turpas) på, så I gratis kan komme med ind og kigge. Da pladsen er trang kan der kun være en pårørende pr. deltager til stævnet. Det er en god ide for tilskuere at have et par shorts, en anden T-shirt og nogle indendørssko/klipklappere med til stævnet. 

Pakkeliste til stævnet: 
- Badetøj (gerne to sæt)
- Svømmebriller (gerne et ekstra sæt) evt. badehætte
- Håndklæder (gerne to)
- T-shirt og shorts eller en badekåbe
- Indendørssko eller klipklapper
- Drikkedunk
- Madpakke med frugt og snacks

Vi glæder os meget til at se jer, til en dag fyldt med svømning og højt humør.