Information til deltagere i afsnit for AquaWin

Så er det på lørdag, d.11.marts, at det det går løs til detnæste stævne. Vi håber, at I glæder jer. Stævnet afholdes i Flintholm svømmehali tidsrummet 12:00-16:00. Læs evt. mere på din tilmeldingskvittering.

Programmet for dagen er følgende:

Kl. 12:00 – Indskrivningen åbner

Kl. 12:45 – Opvarmning

Kl. 13.15 – Velkomst og HSK Kampråb

Kl. 13:30 – Stævne start

Kl. 15:00 – Præmieoverrækkelse

Kl. 16:00 – Stævne overstået og alle har klædt om

 

Praktiske oplysninger til stævnet:

Når I ankommer til svømmehallen er det vigtigt, at Ihenvender jer hos vores velkomst/registrerings borde, på denne måde kan vi holdestyr på hvem der deltager i stævnet. Der ville ikke sidde nogle iindskrivningen før kl.12:00, vi opfordrer derfor til, at man først er vedsvømmehallen kl. 12:00.

Ved indskrivning får svømmerne oplyst en frugt. Frugten erderes base til stævnet i hallen. Her kandu se en oversigt over, hvor baserne er placeret i svømmehallen. Link tilhjemmeside: https://www.hsk.dk/tilmelding-til-ny-saeson/haloversigt-til-svoemmeskolestaevne-i-flintholm

Baserne er opdelte i forhold til om man normalt svømmer iFlintholm, Vesterbro/Sankt Annæ eller Emdrup. Dog er holdene i Flintholm opdeltover 2 baser, fordi der er mange svømmere på disse hold.

Har du et rødt adgangsarmbånd til Flintholm Svømmehal, såhusk dit adgangsarmbånd. Alle andre får udleveret et adgangsarmbånd til låns pådagen. HUSK at aflevere det igen når du går.

Tilskuer:

Alle tilskuere vil få et papirarmbånd (ala turpas), så de gratiskan komme med ind og overvære stævnet. Da pladsen er trang kan der kun være énpårørende pr. deltager til stævnet.

Der er offentligt åbent i andre dele af Flintholm Svømmehalpå dagen, derfor beder vi alle tilskuere om at følge livreddernes og HSK ansattesanvisninger, så alle brugere af Flintholm Svømmehal får en god oplevelse.

Har man krydset af, at man ville hjælpe til stævnet, såkommer info i en anden mail.

Videofilmning

Vi vil gerne benytte stævnet til at optage nogle videoklipaf stemningssituationer (f.eks. kampråb, svømmere der hepper på hinanden,svømmere og trænere der hygger sig) og svømmeløb – videoerne vil vi klippesammen til en kort film som kan vise hvad man som svømmer laver på AquaWin. Dervil ikke blive optaget nærbilleder. Video vil blive brugt på vores hjemmesideog sociale medier. I løbet af foråret vil vi optage videoklip af træninger.Hvis man ikke ønsker at blive filmet skal man sende en mail til [email protected] torsdag d.9.marts kl.23.59.

Oplysninger om stævnet:

Stævnet er et internt stævnet, så der ville ikke være detsammen antal dommer, som ved andre stævner. Til gengæld vil der blive overrakt medaljer.Medaljegrupperne for hvert køn er som følgende:

 

11 år og yngre (2012 og yngre)

12-13 år (2010-2011)

14-15 år (2008-2009)

16 år og ældre (2007 og ældre)

 

 

Pakkeliste:

- 1-2x badetøj (ens normale badetøj og evt. Stævnebadetøj, hvis man har det)

- 1-2x svømmebriller (ens normale svømmebriller og evt.Stævne svømmebriller, hvis man har det)

- 1-2x badehætter (ens normale badehætte og evt. Stævnebadehætte, hvis man har det)

- 2x håndklæde (en til brug under stævnet og en til nårman er færdig med stævnet)

- 1x Drikkedunk

- 1x T-shirt (helst med HSK logo, hvis man har det)

- 1x Shorts (helst med HSK logo, hvis man har det)

- badetøfler eller indendørs sko

- Snacks (f.eks frugt, nødder, Druesukker (Dextro)

- Sit gode humør

 

Vi glæder os meget til at se jer, til en dag fyldt medsvømning og højt humør