Nu er det lige om lidt vi afholder vores svømmeskolestævne. VI glæder os derfor til at se jer på søndag d.12 marts 2023, i Damsø badet, Sønderjyllands Allé 6, 2000 Frederiksberg.

11.15 velkomst og fælles landopvarmning i svømmehallen
11.30 stævnestart
13.15 præmieoverrækkelse og tak for i dag.

Praktiske informationer
Når I ankommer til svømmehallen er det vigtigt at i henvender jer hos vores indskrivningsborde i forhallen, på denne måde kan vi holde styr på hvem der deltager til stævnet.
Ved indskrivning får svømmerne oplyst en frugt. Frugten er deres base til stævnet i hallen, dvs det er der de skal opholde sig når de ikke i vandet.
Her kan du se en oversigt over, hvor baserne er placeret i svømmehallen.

Stævnet
Stævnet er bygget op af forskellige løb eks. 50m fri, som svømmerne er tilmeldt i. Disse løb er opdelt i forskellige heats. Da vi er mange til stævnet vil de forskellige heats blive fyldt op af de forskellige årgangsgrupper, det betyder at selv om man vinder sit heat er det ikke ensbetydende med at man har vundet løbet.
Der vil være medaljer i de traditionelle løb til 1,2 og 3. pladsen inden for hver årgangsgruppe.
Derudover vil der, som præmie, være et badge til alle deltagerne.