Frivillig

Hvis du er nysgerrig på at være en del af Svømmeskolestævnet som frivillig er der god mulighed for at finde en opgave til svømmeskolestævnet. Du kan sagtens se dit barn svømme undervejs til stævnet selvom du er frivillig. Du behøver ej heller sætte mere tid af til stævnet end du ellers ville have gjort. 

Alle frivilligopgaver varetages sammen med andre frivillige og i klubben har vi altid fokus på, at du som frivillig også skal hygge dig og have en god oplevelse. Nedenfor har vi samlet de mest gængse opgaver til stævnet, for at give et overblik:   

Velkomstkomité: velkomstkomitéen er den første, der møder svømmerne og deres forældre, når de møder op til stævnet. Velkomstkomitéen sidder parat i svømmehallens forhal og krydser af og giver de nødvendige informationer til deltagerne. Du vil arbejde tæt sammen med den stævneansvarlige i denne rolle.

Speaker: speakerens rolle er at binde hele stævnet sammen for alle der er tilstede til stævnet, dvs. trænere, børn, forældre, frivillige og den stævneansvarlige. Du skal fortælle om programmet, øvelserne / løbene. Som speaker vil du være i tæt kontakt med den stævneansvarlige dagen igennem.

Tidtagere: tidtagerne til stævnet står klar med stopur og et smil på læben, når svømmerne kommer i mål. Du vil ved stævnets begyndelse få en kort instruktion i håndtering af stopur, så du er helt skarp når svømmerne hopper i bassinnet. 

Holdleder: holdlederens rolle er at være tilstede sammen med udvalgte grupper af børn på kanten. I denne rolle samarbejder du tæt med trænerne. Som holdleder skal du støtte og vejlede børnene på kanten, så alle er trygge og glade, samt får en hyggelig dag.

Praktisk på gulvet: til et svømmeskolestævnet er der altid mange mindre opgaver der skal løses dagen igennem. Det kan være håndtering af sandwich til frivillige, opstilling af frugt og kage eller hjælp til papirarbejde eller lign. Du kan også støde til ved én af de ovennævnte opgaver hvis det bliver nødvendigt.

Vil du være med? 

Så skal du angive dette, når du tilmelder dit barn til stævnet, hvis du ikke fik det gjort ved tilmelding kan du sende en mail til [email protected].