Frivillig

Hvis du er nysgerrig på at være en del af Svømmeskolestævnet som frivillig er der rig mulighed for at finde lige præcis den frivilligopgave, der matcher dine interesser og kompetencer. Og du kan sagtens se dit barn svømme undervejs i stævnet selvom du er frivillig :) Alle frivilligopgaver varetages sammen med andre frivillige og i klubben har vi altid fokus på, at du som frivillig også skal hygge dig og have en god oplevelse. Nedenfor har vi samlet de mest gængse opgaver til stævnet, for at give et overblik:   

Velkomstkomité: velkomstkomitéen er den første, der møder svømmerne og deres forældre, når de møder op til stævnet. Velkomstkomitéen sidder parat i svømmehallens forhal og krydser af og giver de nødvendige informationer til deltagerne. Du vil arbejde tæt sammen med den stævneansvarlige i denne rolle.

Speaker: speakerens rolle er at binde hele stævnet sammen for alle der er tilstede til stævnet, dvs. trænere, børn, forældre, frivillige og den stævneansvarlige. Du skal fortælle om programmet, øvelserne / løbene. Som speaker vil du være i tæt kontakt med den stævneansvarlige dagen igennem.

Tidtagere: tidtagerne til stævnet står klar med stopur og et smil på læben, når svømmerne kommer i mål. Du vil ved stævnets begyndelse få en kort instruktion i håndtering af stopur, så du er helt skarp når svømmerne hopper i bassinnet. 

Holdleder: holdlederens rolle er at være tilstede sammen med udvalgte grupper af børn på kanten. I denne rolle samarbejder du tæt med trænerne. Som holdleder skal du støtte og vejlede børnene på kanten, så alle er trygge og glade, samt får en hyggelig dag.

Praktisk gulvkanon: til et svømmeskolestævnet er der altid mange mindre opgaver der skal løses dagen igennem. Det kan være håndtering af sandwich til frivillige, opstilling af frugt og kage eller hjælp til papirarbejde eller lign. Du kan også støde til ved én af de ovennævnte opgaver hvis det bliver nødvendigt.

Vil du være med? 

Har du lyst til at engagere dig i som frivillig til Svømmeskolestævnet kan du kontakte projektleder for frivillighed Cecilie på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som frivillig!