Info til medlemmer om tilmelding 2022

Vi har i denne sæson stort set kunne gennemføre undervisning og træning uden forstyrrelser fra coronanedlukninger. Det har været fantastisk at se jer tilbage i hallerne til deltagelse i undervisning, stævner og sociale aktiviteter, tak for det. Vi er også glade for, at vi i sommeren 2021 kunne tilbyde daværende aktive medlemmer en betydelig tilbagebetaling af kontingent for mistet undervisning pga. coronanedlukninger i 1. halvår 2021.

Vores svømmesæson har dog samtidig også været en af de mest udfordrende i vores historie. Vi har desværre stadig været ramt af mange lukkede svømmehaller, tekniske problemer i hallerne og vi har været ramt af personalemangel og periodevis megen sygdom. Kombinationen har gjort, at vi i visse haller og på udvalgte hold, ikke har været i stand til at leve op til den standard og stabilitet, som vi gerne vil levere til jer. Det er vi kede af.

Vi har derfor arbejdet på at forbedre situationen til den nye sæson. Ligesom andre brancher er vi også hårdt ramt af et rødglødende arbejdsmarked og et af de væsentligste tiltag, som bestyrelsen derfor har godkendt, er en markant forbedring af vores trænere og hjælpetræneres ansættelsesvilkår.

1. Medlemsundersøgelse om svømmesæson 2021/2022
Vi har brug for din hjælp til at gøre os klogere på, hvordan det går på svømmeholdene. Vi skal blive bedre og udvikle os. Det gør vi bl.a. ved at lytte og lære af medlemmerne.

Vi håber derfor, du vil udfylde vores medlemsundersøgelse. Det tager kun ca. 5 min. at være med og hjælpe os med at blive bedre. Undersøgelsen lukker søndag 19. juni. Link til undersøgelsen findes i mail, som vi har sendt til alle medlemmer.

 

2. Tilmelding til ny svømmesæson
Vi åbner tilmelding til den nye svømmesæson på forskellige datoer:

 • Tilmelding for aktivemedlemmer til Teknikskole, AquaWin, AquaFun, Udspring, Voksenhold, Voksen Motionshold, og Masters:
  • torsdag 9. juni 2022 kl. 10.00
 • Tilmelding for øvrige aktivemedlemmer på børne, teen og tweens hold:
  • mandag 13. juni 2022 kl. 18.00
 • Tilmelding for opskrevnepå venteliste i sæson 2021/2022:
  • torsdag 16. juni 2022 kl. 10.00
 • Tilmelding for nyemedlemmer:
  • mandag 20. juni 2022 kl. 18.00

Du kan i løbet af onsdag 8. juni få et overblik over vores svømmehold for sæsonen 2022-2023. Oversigten vil være vejledende. Dvs., at der kan ske justeringer frem til tilmeldingsstart den 13. juni. Der kan også mangle svømmehaller, som vi lægger ud gradvist i løbet af ugen.

Er du i tvivl om hvilket niveau, du bør tilmelde dit barn, anbefaler vi, at du tjekker dit barns profil på hsk.dk, hvor trænerens niveauanbefaling står. Alternativt kan du også læse vores generelle niveauanbefalingsguide.

Vi har på vores hjemmeside, samlet de vigtigste ting du skal vide om tilmelding.

Det er vigtigt at få læst de råd inden tilmeldingen starter. Det vigtigste råd er, at du i god tid inden tilmeldingen har opdateret din profil på hsk.dk, kender login og password og at du har udset alternativer til dine mest foretrukne svømmehold.

I vores FAQ kan du læse mere om tilmelding for aktive medlemmer. Et aktivt medlem er et medlem, der har været tilmeldt et svømmehold i sæsonen 2021/2022.

Du kan læse om ændringer og nyheder i sæson 2022/2023. Særlig gør vi opmærksom på, at Øbrohallen og Frederiksberg Svømmehal stadig er lukkede pga. renoveringer. På NEXS vil der være senere sæsonopstart, forventeligt fra midten af oktober, årsagen er også renovering.

På tilmeldingsdagen, mandag den 13. juni, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonen fra kl. 15.00-21.30. Vi har ikke åbent for personlige henvendelser på vores kontor i dette tidsrum. På hjemmesiden anvender vi et køsystem. Det gør vi for at tilmeldingen kan foregå fair og kontrolleret. Erfaringen fra tidligere år siger os, at det kan tage op til 3-4 timer før køen på hjemmesiden, er afviklet.

Vi opfordrer alle medlemmer, der har været aktive på hold i sæson 2021/2022 til at have tilmeldt sig inden torsdag den 16. juni. Her åbner tilmelding for opskrevne på vores venteliste.

3. Kontingentstigning
Til den kommende svømmesæson hæver vi kontingenterne. Som nævnt indledningsvis, har bestyrelsen besluttet at forbedre løn- og ansættelsesvilkårene for vores trænere og hjælpetrænere. Det er et af flere tiltag, som skal sikre en stabil afvikling af svømmeholdene og give os flere muligheder for at fastholde og tiltrække nye trænere. Kontingentstigningen anvendes til at forbedre ansættelsesvilkårene for vores ansatte svømmetrænere. Kontingentet for svømmeholdene kan ses på de enkelte hold og på vores hjemmeside.

Hvis du har flere spørgsmål, har vi samlet en række gode vejledninger og videoer på vores hjemmeside. Se bl.a. vores FAQ. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os i vores telefontid

God fornøjelse med tilmeldingen. Vi glæder os til en ny sæson med dig og/eller dine børn.

Gode svømmehilsner
Lars Sørensen
Klubdirektør

P.S. Mangler du klubtøj eller en badehætte, kan det købes her. Du kan også med 20 % rabat indkøbe svømmetøj hos vores partner, Svømmespecialisten. Anvend rabatkoden 19HOVST