Info om tilmelding til sæson 2024/2025

Ekstraordinære telefontider i uge 24 og 25 i forbindelse med tilmelding til ny sæson: 

Mandag kl. 15.00 - 20.00
Tirsdag - torsdag kl. 9.30-12.30
Fredag - søndag Lukket

 

Tilmeldingsdatoerne og tidspunkter for tilmelding til svømmehold sæson 2024/2025 bliver sådan her:

 

 • Tilmelding for aktive medlemmer til Kejserpingvin, Kongepingvin, Vandpolo, Udspring, AquaWin, AquaFun, Voksenhold, Kunstsvømning, Voksen Motionshold, 60+, Masters og Sej-hold:
  • torsdag 6. juni 2024 kl. 10.00
   I en periode før tilmeldingsstarten vil hjemmesiden være overtaget af køsystem og derfor ikke tilgængelig. Det betyder ikke noget for pladsen i køen, hvornår du klikker ind på hsk.dk. Ved tilmeldingsstarten trækkes der lod blandt de ventende. Det er altså ligegyldigt, om du har ventet i ét eller 30 minutter. 

 • Tilmelding for øvrige aktive medlemmer på baby-, familie-, børne- og ungdomshold, kunstsvømning, konkurrencehold m.fl.:
  • mandag 10. juni 2024 kl. 18.00
   I en periode før tilmeldingsstarten vil hjemmesiden være overtaget af køsystem og derfor ikke tilgængelig. Det betyder ikke noget for pladsen i køen, hvornår du klikker ind på hsk.dk. Ved tilmeldingsstarten trækkes der lod blandt de ventende. Det er altså ligegyldigt, om du har ventet i ét eller 30 minutter. 

 • Tilmelding for opskrevne på venteliste i sæson 2023/2024:
  • torsdag 13. juni 2024 kl. 10.00
   I en periode før tilmeldingsstarten vil hjemmesiden være overtaget af køsystem og derfor ikke tilgængelig. Det betyder ikke noget for pladsen i køen, hvornår du klikker ind på hsk.dk. Ved tilmeldingsstarten trækkes der lod blandt de ventende. Det er altså ligegyldigt, om du har ventet i ét eller 30 minutter. 

 • Tilmelding for nye medlemmer:
  • mandag 17. juni 2024 kl. 18.00 
   I en periode før tilmeldingsstarten vil hjemmesiden være overtaget af køsystem og derfor ikke tilgængelig. Det betyder ikke noget for pladsen i køen, hvornår du klikker ind på hsk.dk. Ved tilmeldingsstarten trækkes der lod blandt de ventende. Det er altså ligegyldigt, om du har ventet i ét eller 30 minutter. 

 

Sæson 2024/2025 løber fra 1. september 2024 til 31. maj 2025.

Det nye program, vil i løbet af uge 23 fremgå af vores hjemmeside. Søg og filtrer nemt på haller, tidspunkter og hold.

 

Vigtige emner om tilmelding
Særligt er følgende vigtigt:

 • For at kunne tilmelde et svømmehold, skal du klikke dig ind på www.hsk.dk og logge på din profil. Hvis du har været aktivt medlem i sæson 2024/2025, skal du blot sikre dig, at profilen er opdateret (tjek, at mail, adresse, telefon og fødselsdato er rigtig) og at du kan huske koden.
  Har du ikke en profil, kan du oprette en, men kan så først tilmelde, når nye medlemmer den 17. juni får mulighed for at tilmelde.  

 • Skal du tilmelde familiemedlemmer og knytte jeres profiler sammen, så se hvordan her. Uanset familietilknytningen er det dog stadig kun profiler/medlemmer med en aktiv ”holdtilknytning” (tilmeldt hold), som fra mandag den 10. juni kan tilmelde.

 • Et godt råd er, at du inden mandag den 10. juni har opdateret din profil, tjekket familierelationer og har fundet ud af hvilke hold, som du vil tilmelde. Det er smart at udse sig flere hold, da populære hold og tider hurtigt bliver udsolgt. Undersøg også gerne for hold i andre svømmehaller. Ofte er der ledige pladser til favoritholdet i en hal tæt på. 

 • I en periode før tilmeldingen vil adgangen til hjemmesiden være overtaget af kø-systemet. Derfor vil det ikke være muligt at søge hold, opdatere profiler mm. Opdater og udsøg derfor hold senest dagen inden første tilmelding. 

 • Vores svømmehold er meget efterspurgte og der er stor mangel på svømmehaller i Hovedstaden. Det betyder, at der opstår et stort pres på vores medlemssystem, når vi åbner for tilmeldingerne. Derfor benytter vi et kø-system. Ventetiden i køen kan erfaringsmæssigt være på flere timer. Du kan læse mere om køen her.

Vi har samlet en række spørgsmål og svar vedrørende tilmelding i dette link.

 

 

 

 

Læs også mere om børnesvømning, tweens- og teenagesvømning, udspring, vandpolo, synkro og voksensvømning.