Årets Svømmeskolestævne blev en kæmpe succes

D. 23. marts 2017.

Kategori: Svømning

Over 600 svømmere deltog i årets Svømmeskolestævne. Et stævne der udløste store smil og succesoplevelser.

I Svømmeskolen har vi tradition for at holde Svømmeskolestævne hvert år i marts. Stævnet er rettet imod alle Svømmeskolens børn og unge fra begynderniveau og opefter. I år havde vi kastet os ud i et nyt koncept, som skulle sætte mere fokus på de færdigheder, som vi øver med svømmerne hver uge. Svømmerne skulle derfor gennemføre forhindringsbaner og andre svømmeløb, hvor distancen var tilpasset til deres niveau. Det var vores tanke, at vi skulle skabe størst mulig sandsynlighed for, at alle svømmere blev udfordret, men samtidigt fik succesoplevelser i vandet.

 

Stævnet succes startede allerede ved tilmeldingen hvor over 600 svømmere havde meldt sig. Dette var 200 flere end sidste år og vi er meget stolte over, at så mange svømmere havde lyst til at være med til vores arrangement.

I løbet af weekenden kom succesen til udtryk i store smil, seje svømmere som præsterede alt det bedste de havde lært og tilskuere der heppede på kanten. 64 forældre havde meldt sig til at hjælpe som frivillige og gjorde en uundværlig indsats for at stævnet kunne lykkes. Desuden skal nævnes vores kæmpe flok af trænere, som stillede op og gjorde en ekstra indsats for at deres svømmere fik en fantastisk oplevelse.

De yngste niveauer modtog en lille vimpel for deres indsats. For mange af dem var det deres første svømmestævne og de var både overvældede og begejstrede for at få en præmie.

 

De ældste niveauer fik traditionen tro lov til at mærke kampens hede og konkurrere om medaljer. Stævneafsnittene sluttede her med en medaljeoverrækkelse.

Du kan se resultatlisterne fra årets Svømmeskolestævne nederst på hjemmesiden.

Tak til alle der deltog på den ene eller anden måde. Vi glæder os allerede til næste års stævne.