Svømmeskolestævne

Vi holder Svømmeskolestævne d. 14. og 15. marts 2020. Vi informerer medlemmer om stævnet via mail.

Til Svømmeskolestævnet, mødes børn, unge, forældre og trænere fra hele klubben til en sjov og begivenhedsrig dag med konkurrence, leg og hyggeligt samvær. 

Til stævnet er der bl.a. fokus på, at svømmerne skal udføre forskellige sammensatte færdigheder så godt som muligt. Konkurrenceelementet er helt pillet ud på de yngste niveauer med ønsket om at få en større sammenhæng til den undervisning, vi laver i hverdagen. Til stævneafsnittene for de ældre svømmere bliver der konkurreret på tid og selvfølgelig uddelt medaljer til de tre hurtigste i hvert løb. 

Svømmeskolestævnet er i høj grad båret af frivillige kræfter og klubben er meget taknemlig for al den frivilligopbakning, der hvert år er til stævnet - det kunne ikke lade sig gøre uden! 

 

Frivillig til Svømmeskolestævne

Hvis du er nysgerrig på at være en del af Svømmeskolestævnet som frivillig er der rig mulighed for at finde lige præcis den frivilligopgave, der matcher dine interesser og kompetencer. Og du kan sagtens se dit barn svømme undervejs i stævnet selvom du er frivillig :) Alle frivilligopgaver varetages sammen med andre frivillige og i klubben har vi altid fokus på, at du som frivillig også skal hygge dig og have en god oplevelse. Nedenfor har vi samlet de mest gængse opgaver til stævnet, for at give et overblik:   

Velkomstkomité: velkomstkomitéen er den første, der møder svømmerne og deres forældre, når de møder op til stævnet. Velkomstkomitéen sidder parat i svømmehallens forhal og krydser af og giver de nødvendige informationer til deltagerne. Du vil arbejde tæt sammen med den stævneansvarlige i denne rolle.

Speaker: speakerens rolle er at binde hele stævnet sammen for alle der er tilstede til stævnet, dvs. trænere, børn, forældre, frivillige og den stævneansvarlige. Du skal fortælle om programmet, øvelserne / løbene. Som speaker vil du være i tæt kontakt med den stævneansvarlige dagen igennem.

Tidtagere: tidtagerne til stævnet står klar med stopur og et smil på læben, når svømmerne kommer i mål. Du vil ved stævnets begyndelse få en kort instruktion i håndtering af stopur, så du er helt skarp når svømmerne hopper i bassinnet. 

Holdleder: holdlederens rolle er at være tilstede sammen med udvalgte grupper af børn på kanten. I denne rolle samarbejder du tæt med trænerne. Som holdleder skal du støtte og vejlede børnene på kanten, så alle er trygge og glade, samt får en hyggelig dag.

Praktisk gulvkanon: til et svømmeskolestævnet er der altid mange mindre opgaver der skal løses dagen igennem. Det kan være håndtering af sandwich til frivillige, opstilling af frugt og kage eller hjælp til papirarbejde eller lign. Du kan også støde til ved én af de ovennævnte opgaver hvis det bliver nødvendigt.

Vil du være med? 

Har du lyst til at engagere dig i som frivillig til Svømmeskolestævnet kan du kontakte eventansvarlig Rune Viskinde på rune@hsk.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som frivillig!  

 

 

Sidste års Præmieoverrækkelse