Tilmeldingsdatoer til nye sæson og ekstra tilskud til medlemmer som gentilmelder

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 19. juni 2020.

Kategori: Svømning

Der bliver tilmelding for eksisterende medlemmer 10. august kl. 18.00 og for nye medlemmer 17. august kl. 18.00. Opskrevne på venteliste kan tilmelde 13. august kl. 10.00. 

Vi måtte desværre udskyde de planlagte tilmeldingsdatoer i juni. Årsagen til udskydelsen var den fortsatte usikkerhed om myndighedernes genåbningsplaner for svømmehallerne. Alle detaljer er endnu ikke helt på plads i svømmehallerne, men vi er nu klar med datoerne for, hvornår vi kan åbne tilmelding til sæson 2020/2021 og om få dage, kan I se programmet for den kommende svømmesæson.

Tilmeldingsdatoerne bliver:

 • Mandag den 10. august, kl. 18.00
  Tilmelding for medlemmer der har været tilmeldt et hold i perioden fra 1. september 2019 til 31. maj 2020.
 • Torsdag den 13. august, kl. 10.00
  Tilmelding for alle på en venteliste i perioden fra 1. september 2019 til 31. maj 2020.
 • Mandag den 17. august, kl. 18.00
  T
  ilmelding for nye medlemmer.

Et vejledende program over svømmehold i sæson 2020/2021 vil fremgå af vores hjemmeside i slutningen af uge 26, dvs. senest fredag den 26. juni. Der vil dog sandsynligt ske justeringer af programmet helt frem til den første tilmeldingsdag den 10. august, da vi er i løbende dialog med kommunerne om genåbningsreglerne for svømmehallerne.

Eksisterende medlemmer vil modtage en mail i starten af august med mere info og vejledning til, hvordan tilmeldingen kommer til at fungere. I kan dog allerede nu læse mere på hjemmesiden.

10 % gentilmeldingstilskud til eksisterende medlemmer i svømmeskolen
Coronasituationen har været svær for alle. Hovedstadens Svømmeklub har på kort tid måtte træffe en række fundamentale beslutninger, som har påvirket mange. Bl.a. har vi klaret coronakrisen uden tilskud fra staten og været i stand til at fastholde alle ansatte på løn, men desværre ikke været i stand til at tilbyde undervisning for vores mange medlemmer. Vi har med andre ord trukket på medlemmernes velvillighed og tålmodighed. Klubbens bestyrelse har derfor besluttet, at give et tilskud til medlemmer i svømmeskolen, som gentilmelder. Det bliver et tilskud på ca. 10 % af det oprindelige kontingent. Fx vil kontingentet for det hyppigst tilmeldte svømmeskolehold blive reduceret fra 1.500 kr. til 1.350 kr.

Tilskuddet tilbydes kun individuelle medlemmer, som har været aktive på et hold i svømmesæson 2019/2020 og som tilmelder via vores hjemmeside. Tilbuddet er kun aktivt i en kort periode fra 10. august kl. 18.00 til 12. august kl. 00.00. Herefter vil kontingentet blive sat op og nye medlemmer vil tilmelde til normal kontingentsats. Eksisterende medlemmer som tilmelder sig efter den særlige tilskudsperiode, vil kunne tilmelde til normal kontingent.

Niveauanbefalinger – hvilket niveau skal jeg vælge til næste sæson?
Er I i tvivl om hvilket holdniveau, I skal vælge, har vi har skrevet mere om niveauanbefalingerne på vores hjemmeside.

Tag gerne kontakt til os, hvis I er tvivl.