Spring ud i det og tilmeld dig et svømmehold

D. 25. juni 2019.

Kategori: Svømning

Torsdag 27. juni kl. 18.00 åbner vi for tilmelding for nye medlemmer til svømmesæson 2019/2020.

Vi forventer, at det torsdag 27. juni vil tage 2-3 timer før køen er afviklet.

Læs her alt om, hvordan det foregår.  

Efter, at vi var nødsaget til at rykke tilmeldingsdatoerne, er vi nu klar til at åbne tilmeldingen for nye medlemmer. Det glæder vi os meget til :-) 

 

Vi åbner derfor tilmeldingen for eksisterende medlemmer torsdag den 27. juni kl. 18.00.

 

På tilmeldingstidspunktet torsdag aften sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonen fra 15.00-21.30. Vi har ikke åbent for personlige henvendelser på vores kontor i dette tidsrum. Erfaringen fra tidligere år siger os, at I må forvente, at tilmeldingen tager flere timer - forventeligt 2-3 timer.

Læs allerede nu om ændringer i sæson 2019/2020.

Du bør i udsøgning af svømmehold være særligt opmærksom på, at Bellahøj Svømmestadion og Damsøbadet er lukkede, samt at Damhusengens Skole (Hyltebjerg) først kan tilmeldes fra august 2019. Det betyder, at vi desværre i år har langt færre pladser at udbyde til nye medlemmer. Vi forventer, at Damsøbadet genåbner i februar 2020. 

I vores FAQ kan du læse en særlig sektion om tilmelding for nye medlemmer. Læs også alle vores hyppigt stillede spørgsmål.

Herunder kan du læse om:

  • Tilmelding - sådan gør du
  • værd at vide om kø-systemet, som vi på de store tilmeldingsdage anvender

 

Tilmelding - sådan gør du
For at kunne tilmelde et svømmehold, skal du klikke dig ind på www.hsk.dk og oprette en profil. Herefter er du klar til at tilmelde et svømmehold, når tilmeldingen åbner. 

Skal du tilmelde familiemedlemmer og knytte jeres profiler sammen, så se hvordan her

Et godt råd er, at du inden torsdag den 27. juni har oprettet din profil, tjekket familierelationer og har fundet ud af hvilke hold, som du vil tilmelde. Det er smart at udse sig flere hold, da populære hold og tider hurtigt bliver udsolgt. 1 time før tilmeldingen den 27. juni vil adgangen til hjemmesiden være overtaget af kø-systemet. Derfor vil det ikke være muligt at søge hold, opdatere profiler mm.

 

Værd at vide om kø-system
Vores svømmehold er meget efterspurgte og der er stor mangel på svømmehaller i Hovedstaden. Det betyder, at der opstår et stort pres på vores medlemssystem, når vi åbner for tilmeldingerne. Derfor benytter vi et kø-system. Ventetiden i køen kan erfaringsmæssigt være på flere timer. Du kan læse mere om køen her. 

Har du spørgsmål?
Vi har samlet en række gode vejledninger på vores hjemmeside. Se bl.a. vores FAQ.

 

God fornøjelse med tilmeldingen. Vi glæder os til en ny sæson med dig og/eller dine børn.

 

P.S. På tilmeldingsdagen torsdag den 27. juni sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonen fra 15.00-21.30 Ring på tlf. nr. 3871 0940. Erfaringsmæssigt kan der dog være ventetid på telefonerne den dag. Desuden har vi ekstra telefontider i hele uge 27.