Lige om lidt starter Svømmeskolen: Bliv klar og læs med her

On 28. August 2019.

Category: Svømning

Vi glæder os helt vildt til at se alle gamle og nye medlemmer i Svømmeskolen i svømmehallerne igen. Første hold starter allerede søndag 1. september. Vi har samlet en række gode informationer, som gør jer klar til start i svømmehallerne. Mails er også på vej ud til alle. 

 

Vi starter fra søndag den 1. september 2019. På din profil, på www.hsk.dk, kan du se hvor og hvornår din første svømmegang finder sted, og dine faste svømmetider.

 

Adgangsforhold til svømmehallen
Inden du møder op til svømmeundervisningen den første gang, skal du læse om gældende forhold i den svømmehal, du skal modtage undervisning i. Fx skal du have styr på adgangsforhold, da der nogle steder skal bruges adgangskort (DGI-byen, Flintholm Svømmehal, Frederiksberg Svømmehal) eller fremvises tilmelding. Du finder specifikke informationer om alle de svømmehaller vi underviser i her og læser om adgangskort her.

 

Vi er ekstra synlige i opstartsugen
Vi vil være ekstra synlige i svømmehallerne i opstartsugen. Det betyder, at en række områdeansvarlige, trænere, medarbejdere fra klubbens administration og frivillige udvalgsmedlemmer vil være at finde i de fleste svømmehaller. Vi vil gøre vores bedste for, at I får en god opstart.

Kan du ikke finde en person i en klubtrøje i din hal, og har du et spørgsmål, så kontakt din træner eller os i administrationen på nedenstående kontaktinfo. 

 

Vi anbefaler også, at I også læser velkomstinformation om børnehold her. Skal du svømme på et voksenhold, så læs velkomstinformationerne her

 

Lidt gode opstartsråd fra os til jer

Sådan er det at gå til svømning
Når du går til svømning, er der nogle regler, som skal overholdes af sikkerhedsmæssige- og hygiejniske årsager. Reglerne er fastsat af Københavns og Frederiksberg Kommune. Kommunerne står for driften af de svømmehaller, hvor vi underviser.

 

  • Du skal altid vaske dig grundigt – og uden badetøj, inden du kommer ind i svømmehallen.
  • Du må ikke gå i vandet, før du er blevet afkrydset hos træneren og har fået OK.
  • Smartphones og tablets er ikke tilladte i svømmehallerne og heller ikke i omklædningsrum uanset om de blot bruges til spil, underholdning eller opkald. Fotografering er strengt forbudt.

 

Desuden har vi følgende anbefalinger til en god svømmeoplevelse:

 

  • Medbring et par svømmebriller og benyt egnet svømmetøj til svømmeundervisningen. Bikini og løse shorts er ikke egnet svømmetøj – det skal helst være badedragt og tætsiddende badebukser.
  • Til langhårede anbefaler vi hårelastik, opsat hår eller badehætte.

 

Omrokeringer på holdniveauerne
For, at du skal få den bedst mulige undervisning, har vi løbende fokus på at få vores medlemmer er placeret på et passende niveau. Dette for, at du bliver udfordret og udvikler dine svømmefærdigheder. Omrokeringer vil udelukkende blive håndteret fra administrationen på baggrund af anbefalinger af træneren. Omrokeringer kan ske løbende. Føler du dig ikke helt tilpas på holdet, så tal gerne med din træner, som kan anbefale dig et passende hold og kontakt os i administration.

 

Særlig info til børnehold – Forældredage
Forældre der ledsager deres børn er velkomne i svømmehallen de første tre uger af sæsonen. Den fjerde undervisningsgang beder vi forældre om at forlade svømmehallen og vente i forhallen. Forældre må naturligvis gerne følge sit barn ind til svømmetræneren hver gang, men vi beder forældre vente uden for svømmehallen mens der undervises. 

Foruden de tre første uger har vi udvalgt seks uger, hvor vi gerne vil byde forældre inden for i svømmehallerne for at se, hvor gode børnene er blevet. 

 

Medlemssystem og din profil – vi benytter os af dine kontaktinformationer, både mail og mobilnummer
Medlemmer er selv ansvarlige for, at Hovedstadens Svømmeklub altid har de opdaterede kontaktdetaljer på profilen på www.hsk.dk. Al vores information udsendes pr. mail, derfor er det vigtigt, at det er den rigtige mailadresse, der er registreret. I tilfælde af akutte aflysninger benytter vi os også af sms, så du skal også have et mobilnummer registreret på profilen.

 

For at holde dig opdateret
Tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev på www.hsk.dk og følg Hovedstadens Svømmeklub på Facebook og på Instagram.

 

Flere spørgsmål?
Tjek vores ofte stillede spørgsmål

…eller kontakt os på: Bernhard Bangs Alle 41, 4., 2000 Frederiksberg – telefon 3871 0940 – info@hsk.dk

Direkte kontakt:

         Trine Svensson, Medlemskoordinator trine@hsk.dk

         Jonas Enevoldsen, Svømmeskolechef jonas@hsk.dk 

         

Administrationens telefontider: mandag kl. 13.00 – 17.00, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 09.30 – 12.30.

 

Vi glæder os til at se jer i svømmehallerne. 

 

Medlemstilbud
Mangler du en badehætte, klubtrøje, træningsdragt eller shorts, tjek da vores webshop, her er masser af forskelligt klubtøj.

Badetøj kan købes til særlige klubpriser hos Svømmespecialisten. Indhent rabatkode på info@hsk.dk og får 20 % rabat.