Der kan opstå betalingsproblemer, når der med visse browsere betales med "mobile enheder" (tablet/telefon). Fejlen opstår kun med iOS på appleenheder. Forsøg at betale med Google Chrome browser eller via computer og undgå Microsoft Edge.

Forældreuger

#tilbageivandet

Forældre må desværre ikke være inde i svømmehallen før coronaretningslinjerne lempes.

______________________________________________________________________________________

Hvis coronareglerne bliver ændret gælder følgende:

Vi har udvalgte uger, hvor forældre, bedsteforældre eller andre, der måtte ønske at se, hvor gode børnene er blevet til at svømme, er velkomne til at overvære undervisningen. Dog kun én pårørende pr. barn, da pladsen i svømmehallerne er meget trang. Forældreugerne har vi placeret i starten af sæsonen for at give børnene en tryg start, samt i ugerne efter skoleferierne:

  • De to første undervisningsgange i september
  • uge 43 - efter efterårsferien*
  • uge 1 - efter juleferien*
  • uge 8 - efter vinterferien*
  • uge 16 - efter påskeferien*
  • Den sidste sidste undervisningsgang i maj

Forældrene har naturligvis lov til at følge børnene igennem omklædningen, ind til hver undervisning og hente dem igen efter hver undervisning. Det er en god ide at forberede sit barn på denne procedure, inden man starter til svømning. Ved at tale om det på forhånd, bliver det ofte nemmere for børnene at håndtere. 

Svømmehallerne er ofte ret små og der er ikke særlig gode tilskuermuligheder, så derfor beder vi om, at du udviser så meget hensyn som muligt, når du er inde til forældreugerne.

Husk altid at overholde svømmehallens regler - også i forbindelse med forældreugerne. Det vil bl.a. sige ingen brug af smartphones, tablets, computere eller kamera i omklædningsrum eller svømmehallen.

Uden for forældreugerne SKAL alle opholde sig uden for svømmehallen og omklædningsrummene. Mange svømmehaller har små forhold og ikke siddepladser til alle der venter. Vi er ikke herre over disse forhold og vores fokus er at skabe den bedst mulige svømmeundervisning. Så vi håber, at I vil finder jer til rette uden for omklædningsrummene, sådan at der også er plads til de næste, der skal til svømning.

Svømmer dit barn på et hold kun for piger eller kun for drenge, skal du være opmærksom på, at det kun muligt for kvinder/piger at overvære pigeholdene og mænd/drenge at overvære drengeholdene til forældreugerne.

* hvis coronaretningslinjerne tillader det.