Pige- og drengestævner i Tingbjerg

D. 21. juni 2022.

Kategori: Svømning

I Tingbjerg sluttede vi sæsonen af med at afholde de traditionsrige pige- og drengestævner. Stævnerne var en stor succes, og børnene hyggede sig med at prøve kræfter med både forhindringsbaner og 25 m. fri-svømning på tid.

Efter et par års pause var det et glædeligt gensyn, da vi første tirsdag i juni inviterede svømmerne fra pigehold i Tingbjerg, Hillerødgade og Kirsebærhaven til pigestævne. 75 piger og endnu flere mødre og søstre var mødt op til et par timers stævne, hvor alle havde mulighed for at udfordre sig selv i vandet. Pigerne blev undervejs hjulpet godt på vej af vores gode trænerteam og en gruppe seje frivillige mødre, der i dagens anledning havde iklædt sig Frivillig T-shirts og bl.a. stod for tidtagning. Alle løb og tider blev kyndigt noteret og sendt videre til vores dedikerede frivillige Jette, der stod for stævnets sekretariat. Tre seje svømmere fra klubbens talentafdeling var med til at vise øvelser, startspring mm. og gjorde et stort indtryk.

Efter 3 timers stævne var der præmieoverrækkelse og medaljeceremoni. Alle deltagerne fik et sejt gummiarmbånd og lækker T-shirt sponsoreret af DIF get2sport. For lige at få blodsukkeret op efter dagens strabadser var der kage og saftevand inden pigerne smuttede hjem.

Om onsdagen gentog vi successen, dog i mindre skala, med drengestævne for alle drenge i Tingbjerg. Her deltog 17 drenge og kampgejsten var ligesom ved pigestævnet høj fra start. Drengene var gode og de var meget forhippet på at være med i konkurrencen om at vinde en medalje. Ligesom til pigestævnet sluttede vi af med præmier, medaljeceremoni og kage.

Det var den helt perfekte måde at afslutte sæsonen og glæder os allerede til at lave stævne igen næste år. For nu holder vi sommerferie og så starter sæsonen igen 1. september 2022.

Vores svømmetilbud i Tingbjerg samt vores pige- og kvindehold i Kirsebærhaven, Hillerødgade og Damhusengen er en del af klubbens sociale indsatser, hvor vi blandt andet arbejder med at gøre foreningslivet tilgængeligt for alle. Klubbens sociale indsatser er en del De Sociale Partnerskaber i Københavns Kommune og støttes desuden af DIF get2sport og midler fra Trygfonden. Læs eventuelt mere om klubbens sociale indsatser her.  

 

Se flere billeder fra festlighederne her: