Sikkerhed i vand, Svømmeskolestævne, tilmeldingsdatoer, samt et par gode medlemstilbud

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 1. januar 0001.

Kategori: Svømning

Vi har i nyhedsbrev til Svømmeskolen skrevet to korte artikler om vigtige aktiviteter, som vi har skabt for at udvikle børnene i Svømmeskolen. De to aktiviteter er AquaSafe og Svømmeskolestævnet. Derudover har vi sidst i mailen samlet et par gode medlemstilbud og vigtige tilmeldingsdatoer.

 

AquaSafe – sikkerhed i vand
Vi sætter fokus på sikkerhed i vand og gør børnene mere sikre ved sommerens strand og bassinbesøg. Derfor har vi de seneste tre uger, øvet og talt med jeres børn om badesikkerhed, lært dem om vigtigheden af at kunne flyde på ryggen, at kunne træde vande og at kunne kravle op ad vandet. Færdigheder som hjælper svømmerne til at redde sig selv.

Svømmeskolestævnet – det handler ikke om at komme først…
Der er mening og sammenhæng med hverdagens undervisning og Svømmeskolestævnet. Læs, hvordan fokus ikke kun var på at svømme hurtigst, men også på at vise, hvordan børnene både kunne dykke, kravle op over forhindringer, slå koldbøtter og svømme løb, der passede til deres alder og niveau.

De vigtige datoer for tilmelding til AquaCamps og gentilmelding til næste svømmeskolesæson

  • Tilmelding til sommerens AquaCamps åbner onsdag den 24. april kl. 10.00. Vi har i år planlagt otte sommercamps. Halvdelen vil kombinere svømning og gymnastik. 
  • De to vigtige og store tilmeldingsdage til næste sæsons hold i svømmeskolen bliver for eksisterende medlemmer søndag den 16. juni kl. 10.00 og for nye medlemmer søndag den 23. juni kl. 10.00. Der vil for særlige hold, som fx Kejserpingvin og AquaWin, være andre tilmeldingsdatoer. Vi skriver direkte til de hold. 

Anbefaling om oprykning
Vi begynder i starten af maj at uddele oprykningskort til de svømmere, som vi anbefaler at svømme på et nyt niveau i den kommende svømmesæson. Husk, at det ikke er alle børn, som skal rykke videre til et andet hold. Senest ved udgangen af maj kan alle medlemmer yderligere på www.hsk.dk under ”min profil”, se hvilken anbefaling træneren har givet. 

To gode medlemstilbud, køb klubtøj og dit svømmetøj med 20 % rabat
Afslutningsvis en opfordring til at købe jeres klubtøj som t-shirts, shorts og træningsdragter hos Sportyfied og al svømmetøjet hos Svømmespecialisten. Hos Svømmespecialisten får I endvidere 20 % rabat ved at benytte rabatkode - både i butikken i Rødovre og i webshoppen. Rabatkoden får I ved at skrive til info@hsk.dk

Gode svømmehilsner
Lars Sørensen
Klubdirektør