Mærkesvømning og juletræsfester står for døren

D. 12. november 2017.

Kategori: Svømning

Den kommende tid byder på flere spændende aktiviteter for Svømmeskolens børnemedlemmer.

I Svømmeskolen er vi kommet godt igang med sæsonen og den kommende tid byder på spændende arrangementer for vores børne- tweens- og teenagemedlemmer.

 

Mærkesvømning i uge 47

Vi afholder igen i år det traditionsrige arrangement, Mærkesvømning, fra d. 20.-26. november. Det går ud på at svømmerne får lov til at prøve kræfter med forskelige udfordringer alt efter deres niveau og efterfølgende får et mærke med tilhørende diplom med hjem. De yngste hold svømmer efter de såkaldte færdighedsmærker, hvor de kan afprøve, hvor dygtige de er blevet til at dykke, flyde osv.. De ældste svømmer efter distancemærker, hvor det kræver udholdenhed at svømme så langt som muligt uden pause. 

Arrangementet foregår i holdenes normale svømmetid og kræver ingen tilmelding. Du kan læse meget med på vores hjemmeside. 

Juletræsfester i december

De første to søndage i december inviterer vi igen i år til juletræsfester i svømmehallerne.  Arrangementerne henvender sig til de yngste medlemmer i svømmeskolen fra 3-8 år, som kan deltage sammen med mor eller far. Trænerne vil lave sjove, julede aktiviteter og vi slutter med at synge og danse om juletræet i vandet. Deltagelse kræver tilmelding og du kan læse meget mere om tider og steder på hjemmesiden.

Vi håber på at se rigtig mange af jer i svømmehallerne til vores kommende arrangementer.