140 trænere og hjælpetrænere samlet til uddannelsesdag

D. 17. november 2019.

Kategori: Svømning

140 trænere og hjælpetrænere fra alle klubbens afdelinger var i dag samlet til HSK Aqua Education Day. Programmet spændte bredt fx lige fra brug af bolden i undervisningen, didaktiske overvejelser ved svømmelæring, landtræning, lege og aktiviteter samt hold styr på holdet med meget mere.

Vi har samlet indtryk fra dagen med videointerviews og fotos. 

HSK Aqua Education er dagen, hvor klubben samler alle trænere på tværs af alle afdelinger til en dag, hvor programmet står på uddannelse, inspiration og hyggeligt samvær. Det betyder, at vi samler trænere og hjælpetrænere fra svømmeskolen, trænere fra vandpoloafdelingen, trænere fra synkroafdeling, udspringstrænere og konkurrencetrænerne.


Uddannelsesansvarlig Maria har haft nogle travle uger op til HSK Education Day - men stadig masser overskud :-)

Formålet med dagen er at uddanne og inspirere vores trænere til at give alle vores medlemmer fantastiske oplevelser i vandet. Det gør vi bl.a. fordi to af vores værdier er kvalitet og engagement og fordi vi elsker at skabe fællesskaber rundt om svømmebassinerne. 

Programmet for dagen kan ses her og detaljerede beskrivelser af de 40 specifikke workshops kan ses her.

Der var planlagt 40 forskellige workshops, som deltagerne frit kunne tilmelde sig. Det er kun klubbens egne trænere og ansatte, der underviser på dagen. Programmet spænder bredt fx lige fra brug af bolden i undervisningen, didaktiske overvejelser ved svømmelæring, landtræning, lege og aktiviteter samt hold styr på holdet osv.

 

Vi var så heldige, at vi fik lov at interviewe nogle af vores dygtige undervisere og ansatte fra klubbens administration. Hør hvad de sagde om dagen.

 

 

Fotos fra dagen som foregik på NEXS, Institut for Idræt.