Årgang 2 pigerne trækker i trænertøjet og underviser KP Guld piger

D. 17. maj 2017.

Kategori: Svømning

Årgang 2 pigerne har undervist hinanden og deres forældre. I torsdags var det tid til endnu en udfordring, som bestod i at undervise de seje Kejserpingvin guld piger.

Torsdag d.11 maj var en dag, som KP Guldpigerne havde set frem til længe - en dag, hvor de skulle undervises af de dygtige årgang 2 piger.

Pigerne mødtes ude på græsset foran Emdrup og startede med at lave nogle sjove navneleg, for at lære hinanden bedre at kende. Efter navnelegene blev guldpigerne delt op i 3 grupper, med hver deres årgang 2 træner. I disse grupper lavede de forskellige dryland øvelser med fokus på både god teknik og styrke. Der var høj koncentration blandt alle pigerne og årgang 2 pigerne var gode til både at forevise, forklare og rette de yngre i alle de øvelser der blev sat i gang.

Efter 45 min landtræning, var det tid til at blive udfordret i bassinet.  Guldpigerne blev igen inddelt i 3 hold, som blev sendt ud på 3 stationer, der havde fokus på hhv. startspring, pull-out (undervandsarbejde i brystsvømning) og flyben.

Pigerne fra årgang 2 var gode eksempler og var med i vandet, hvor de igen var gode til at foreviste og rette guldpigerne.

Det blev en eftermiddag, hvor guldpigerne sugede til sig af de store pigers erfaringer og de store piger fik øvet sig i at formidle og forevise alt det de har øvet sig på utallige gange i bassinet.

Alt i alt var denne alternative torsdagstræning en stor succes, som alle piger fik rigtig meget ud af. 

 

Lidt billeder fra dagen. 

                 

 

 

                                            

 

                  

 

Tak for en god træning.