Åbn Damsøbadet for vores konkurrencehold

Skrevet af

Allan Nyhus.

D. 8. maj 2020.

Kategori: Formandsblog

Åbn Damsøbadet for vores konkurrencehold. Vi kan godt håndtere det og det vil give os værdifuld erfaring til brug når vi åbner for hele svømmeskolen i den nye sæson. 

Dansk Svømning blev desværre efterladt på bassinkanten i forhandlingerne om corona åbningen.
Først til august ser det ud til at svømmerne kan komme i vandet igen. I Hovedstadens svømmeklub har vi behov for fuld afklaring for den sæson vi glæder os til at starte efter sommerferien. Både for vores medlemmers og træneres skyld.

Det bliver også en sommer med mange familier og børn på stranden der ikke har fået den sædvanlige introduktion til basal livredning i form af Aqua Safe øvelser. En tilbagevendende del af undervisningen i mange svømmeklubber inden børnene går på sommerferie. Vi må håbe det ikke kan aflæses i drukne statistikkerne over sommeren.

Organiseret svømning starter 1.6. i Norge. Det kan man som svømmeklub forholde sig til. En plan med tidsfrister osv. Burde kunne lade sig gøre. Og så kunne de mange børn, der er på vej ud på strandene til sommer, nå at få lidt vand-træning og livredningsøvelser inden sommerferien

Åbn Damsøbadet for vores konkurrencesvømmere 

Mange af jer har tilbragt mange timer i Damsøbadet. Som forældre, som trænere, som svømmere, som frivillige. Ja måske endda som det hele. I denne sæson har Damsøbadet været under renovering men står nu flot klar til at modtage svømmere. Og vi kommer gerne.  

Hovedstadens Svømmeklub ville sagtens kunne administrere de retningslinjer der måtte blive udstukket for konkurrencesvømning. Eks. kunne vi organisere trinvis omklædning, et max antal pr. svømmebane, ingen bad efter svømning (det kan man gøre hjemme) osv. 

Samtidig går vi en ny sæson i møde til september hvor vi ser frem til at tage imod alle medlemmerne i svømmeskolen. En åbning af Damsøbadet nu for vores konkurrencehold (også for vandpolo, synkro, udspring osv), ville kunne give os og halpersonalet vigtig erfaring i at håndtere nye måder at gå i svømmehallen på (rengøring, afspritning osv.).