Vigtig information - svømmeskolesæson

D. 30. august 2017.

Kategori: Svømning

Fra fredag 1. september starter alle hold i Svømmeskolen. Vi har sendt to vigtige mails ud inden sæsonstart. Den ene mail finder du her. Den anden er kun sendt til svømmehaller, hvor der kræves elektroniske adgangskort. 

 

Svømmeskolen fra fredag den 1. september 2017. Du kan på din profil på www.hsk.dk, se hvornår din første svømmegang er, se dine faste svømmetider og se i hvilken svømmehal undervisningen finder sted.

 Inden I møder op til undervisning første gang

Inden du møder op til svømmeundervisningen den første gang, skal du læse om gældende forhold i den svømmehal, du skal modtage undervisning i. F.eks. skal du have styr på adgangsforhold, da der nogle steder skal bruges adgangskort eller fremvises tilmelding. Du finder specifikke informationer om alle de svømmehaller vi underviser i her

Vi anbefaler også, at I læser velkomstinformationer om børnehold her. Skal du svømme på et voksenhold, så læs velkomstinformationerne her

Adgangskort

I en række af de svømmehaller vi underviser i, skal der bruges særlige elektroniske adgangskort. For at få udleveret et adgangskort, skal der betales et depositum på 100 kr. Returneres adgangskortet ved sæsonafslutning eller ved udmeldelse, tilbagebetales beløbet. 

Svømmer I i en sådan svømmehal, modtager I en særskilt mail med mere information. Betaling for depositum for depositum finder I her:

 

Flintholm Svømmehal

Bellahøj Svømmehal

Institut for Idræt

Frederiksberg Svømmehal 

Svømmer du på et tri-, konkurrence, vandpolo og masterhold og altså i træner i Flintholm Svømmehal, Bellahøj Svømmestadion , Institut for Idræt og Frederiksberg Svømmehal, er det nødvendigt med både chip armbånd og adgangskort. Du skal dog kun betales et depositum, som tilbagebetales når det returneres.

 

Udlevering og afhentning af adgangskort
Vores personale vil sidde i hallerne til sæsonens første svømmegang startende fra fredag 1. september – torsdag 7. september og udlevere armbånd, hvor der er betalt depositum. Vi modtager kun betaling via vores hjemmeside og ovenstående link.
Herefter skal adgangskortene afhentes på vores kontor inden for åbningstiderne.

I kan kan finde mere information om svømmehallerne, hvor vi underviser her

 

Vi er ekstra synlige i opstartsugen

Vi vil være ekstra synlige i svømmehallerne i opstartsugen. Det betyder, at en række områdeansvarlige trænere, medarbejdere fra klubbens administration og frivillige udvalgsmedlemmer vil være at finde i de fleste svømmehaller. Vi vil gøres vores bedste til, at I får en god opstart.

Kan du ikke finde en person i en klubtrøje i din hal, og har du et spørgsmål, så kontakt din træner eller os i administrationen på nedenstående kontaktinfo. 

 

Lidt gode opstartsråd fra os til jer

Sådan er det at gå til svømning

Når du går til svømning, er der nogle regler, som skal overholdes af sikkerhedsmæssige- og hygiejniske årsager. Reglerne er fastsat af Københavns og Frederiksberg Kommune. Kommunerne står for driften af de svømmehaller, hvor vi underviser.

  • Du skal altid vaske dig grundigt – og uden badetøj, inden du kommer ind i svømmehallen.
  • Du må ikke gå i vandet, før du er blevet afkrydset hos træneren og har fået OK.

Desuden har vi følgende anbefalinger til en god svømmeoplevelse:

  • Medbring et par svømmebriller og benyt egnet svømmetøj til svømmeundervisningen. Bikini og løse shorts er ikke egnet svømmetøj – det skal helst være badedragt og tætsiddende badebukser.
  • Til langhårede anbefaler vi hårelastik, opsat hår eller badehætte.

 

Omrokeringer på holdniveauerne

For, at du skal få den bedst mulige undervisning, har klubben løbende fokus på at få vores medlemmer placeret på et passende niveau. Dette for, at du bliver udfordret og udvikler dine svømmefærdigheder. Omrokeringer vil udelukkende blive håndteret fra administrationen på baggrund af anbefalinger af træneren. Omrokeringer kan ske løbende. Føler du dig ikke helt tilpas på holdet, så tal gerne med din træner, som kan anbefale dig et passende hold og kontakt os i administration.

 

Medlemssystem og din profil – vi benytter os af dine kontaktinformationer, både mail og mobilnummer 

Medlemmer er selv ansvarlige for, at Hovedstadens Svømmeklub altid har de opdaterede kontaktdetaljer på profilen på www.hsk.dk. Al vores information udsendes pr. mail, derfor er det vigtigt, at det er den rigtige mailadresse, der er registreret. I tilfælde af akutte aflysninger benytter vi os også af sms, så du skal også have et mobilnummer registreret på profilen.