Vi søger ny kollega: assisterende elitetræner

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 24. juni 2020.

Kategori: Svømning

Til at hjælpe os med at skabe et stærkt elitemiljø på nyetableret hold, søger vi en fuldtids assisterende elitetræner. Elitetræneren kommer i hverdagen til at arbejde tæt sammen klubbens cheftræner og juniortræner, som begge er tilknyttet eliteholdet.

Siden klubbens etablering i 2012 har vi oplevet en stærk sportslig udvikling. Vi har bl.a. opbygget landets stærkeste årgangs- og talentmiljø. For at styrke klubbens udvikling yderligere og skabe plads til de mange talenter på vej, skaber vi pr. 1. august 2020 et nyt elitehold. På eliteholdet skal klubbens bedste junior- og seniorsvømmere træne sammen. Eliteholdet får plads til op til 40 svømmere, får tilknyttet tre fuldtidstrænere og to deltidsassistenter.

Til at hjælpe os med at skabe et stærkt elitemiljø, søger vi en assisterende elitetræner. Elitetræneren kommer i hverdagen til at arbejde tæt sammen klubbens cheftræner og juniortræner, som begge er tilknyttet eliteholdet.

I Hovedstadens Svømmeklub lægger vi vægt på, at vi alle skal vise engagement, brænde for svømmesporten og værdsætte samarbejdet med kollegaer, svømmere og forældre. Hvis du ønsker at være en del af udviklingen i Hovedstadens Svømmeklub, kan du forvente nogle af følgende opgaver:

  • Medvirke til planlægning og varetagelse af den daglige træning i vand og på land.
  • Deltage ved aktiviteter som fx stævner, trænermøder, træningslejre og træningsweekends som planlagt i sæsonplanen.
  • Assistere ved udførsel og planlægning af relevante fysiske tests i vand og på land.
  • Administrative opgaver for eliteholdet som fx stævnetilmeldinger og koordination med frivillige omkring stævneaktiviteter.
  • Medansvarlig for løbende udvikling, opdatering og benchmark af klubbens langsigtede udviklingsplan.

Vi forestiller os, at du som minimum besidder flere af følgende kompetencer:

  • Positiv og anerkendende trænerstil og god til at kommunikere med dine omgivelser.
  • Stærk interesse og forståelse for svømmernes tekniske udvikling.
  • Uddannelse på gerne min. årgangstrænerniveau og indstillet på hurtigt, at gå i gang med diplomtræneruddannelsen. Mangler du relevant uddannelse, udarbejder vi sammen en uddannelses- og udviklingsplan.
  • Flere års erfaring fra konkurrencetrænerjob. Det er fint, hvis du ikke i dag er fuldtidstræner, vi hjælper dig gerne med din udvikling som træner.
  • Faglig interesse i at følge med i den seneste nationale og internationale svømmeudvikling.

 

Hovedstadens Svømmeklub tilbyder løn der modsvarer jobbets indhold og dine kvalifikationer.  Lønpakken indeholder bl.a. firmapensionsordning, sundhedsforsikring, seks ugers ferie, telefonordning og firmabetalt computer. Klubben har mulighed for at hjælpe med lejlighed.

Derudover får du helt gratis og skattefrit en masse fantastiske svømmekollegaer og en af Frederiksbergs bedste udsigter fra klubbens kontor på 4. sal i Flintholm Svømmehal J

Har du lyst til at blive en del af udviklingen i Hovedstadens Svømmeklub? Så send din ansøgning og CV til Lars Sørensen på [email protected], og ring gerne på tlf. 3114 6178, hvis du har spørgsmål.
Vi sender dig også gerne en mere udførlig jobbeskrivelse.

Du kan også kontakte cheftræner, Olaf Wildeboer, på tlf. 3157 6315, på mail [email protected], eller juniortræner, Rasmus Vilsgaard, på tlf. 2877 6446, på mail [email protected], hvis du har spørgsmål til jobbet,

 

Ansøgningsfrist er fredag 10. juli 2020 med ansættelsesstart senest 1. september. Vi afholder løbende samtaler, send derfor gerne din ansøgning hurtigt. 

 

Du kan læse mere om os på www.hsk.dk,  www.facebook.com/hovedstadens eller følge #hovedstadens på Instagram.

Læs evt. mere om eliteholdet på klubbens hjemmeside.

 

Se jobopslag i pdf-udgave.